Halkın çıkarları önceliğimizdir...

Nermin Seçkin

2 yıl önce

Ülke’nin, Askeri, jeopolitik, jeostratejik,siyasi ve milli güvenlik hususuve kötü yönetilen Ekonomik gidişatı,Türk milletinin özlem ve ihtiyaç duyduğu, talana yoksuluga caresızlıgevicdansızlıga aclıga ve sefaletePerişanlıga, anaların babaların esnafın emeklınin memurun, ciftcinin, ögrenci’nin, işsizin bu feryadına bu yok oluşuna Ülkenın batışına dur diyecek,Partilerüstü liyakatli bir kadro, akıl bilim, hukuk ve Demokrasi ışığında, güçlü bir Millî yapı ile kısa sürede düzeltecektir.

Halkkürsüsü, halk’ımızın müreffeh bir yaşama kavuşması için, güçlü altyapısı ve ekip’i ile Halk’ımızın isteği doğrultusunda hareket edecek gereken desteği verecektir!.Ancak, seçilen kadronun,öncelikle devletin kadrolarındaki ve sistemin içindeki tüm siyasî suçluları ayrımsız, tek, tek, yargılanmalarını sağlayarak mutlaka Yargı önüne çıkarması birincil şartımızdır.

Asla Unutmayalım, bir ülkedeMilyonlar, BİRLİKTE DEMOKRASİ isterseMilyonlar, BİRLİKTE DÜRÜST SİYASET isterseMilyonlar, BİRLİKTE HUKUK DEVLETİ isterseBu BÜYÜK GÜCÜN karşısında, kimse duramaz!21. Yüzyılda İNSANCA yaşamak için, bunları istemekhepimizin hakkıdır.

Ayrımlar üzerinden bir seçim yapılmaz.Ortak sorunların çözümü üzerinden seçim yapılır.Ayrıştırıcı bir tavırla değişim gerçekleşmez.Birleştirici bir tavırla değişim gerçekleşir.

Bu anlayış ilkesi ile yola çıkan Halkkürsüsü,Türk Milletine daima ihtiyaçları olan özgüvenlerini hatırlatmak konusunda,gerekli işareti vermiş,Kendilerinin özgül ağırlıklarının farkına varmalarını sağlamış,ülkemize gerçek milli/milliyetçi değerlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Yarınlara sözü olan Halkkürsüsü,Akıl, Bilim, Hukuk, Demokrasi yolundaTürk/TürkMilleti, T.C., Atatürk aidiyeti ile, bugün sergilediği duruşunu gelecekte de devam ettirerek ülke’sinin vehalk’ın çıkarları önceliği olacak, bu çizgisinden sapmayacak hiçbir yapı veya kadrolara taviz vermeyecektir.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI