Dengeleri sadece Türk halkının kararları değiştirebilir

Nermin Seçkin

2 yıl önce

Türkiye İran cumhurbaşkanı ile yapılan telefon görüşmesinden olumlu sonuçlar alınamadı. İktidar köşeye sıkışmış durumda. Ukrayna'yı kurtarayım, Avrupa'ya uşaklık edeyim derken Türkiye gereksiz ve vahim sıkıntıların içine düşürüldu. Bu şartlar altında doğalgaz sorunu da devam edecek gibi görünüyor.

Bu nedenle çok çok yakında, Türkiye'nin büyük şehirlerinde uzun süreli elektrik ve doğalgaz kesintilerinin görülmesi, öncelikle büyük şehirlerin çevresindeki illerin elektrik ve gazların kesilmesi, tum tedbirlere rağmen iktidarın bu ahmakça siyasetinin, batıya kulluk etmenin bedelini ağır bir şekide ödemesi ne yazık ki bunun milletimize yansıtılması da kaçınılmaz bir gerçektir!..

Türkiye'nin her bir şehrinde, uzun süreli elektrik ve doğalgaz kesintilerine hazırlıklı olmamız gerekiyor.

Bu arada, İktidar’ın ortak hareket ettiği Avrupa da onlardan farklı değildir. Macron'un Rusya'da gördüğü muamele, Macron'un şahsına yapılmadı. Macron orada Avrupayı temsil ediyordu ve o ezici, o aşağılayıcı muamele Avrupaya yapılmış oldu. Böylelikle bütün dünya, dünya siyasetinin merkezinin Türkiye ve vatanseverler olduğunu, istediğimiz her konuda dengeleri değiştirebilecek güçte olduğumuzu bir kez daha çok açık, ve somut bir şekilde görmüş oldu.

İktidar Tutunabileceği bir batı dünyasının olmadığını geç anladı! NATO yok, AB yok, ABD de yok, zira Küresel Emperyalzm hepsinin Finanz kaynaklarına çökmüş durumda. Hepsi batık durumdalar. Sadece Medya kanallarını iyi kullanarak bize göre daha usta’ca kamufle edebilmekteler.

Halk’ımız, başındaki Küreselci işbirlikçilerden mutlaka kurtulmalıdır. Aksi takdirde edindiğimiz kötü tecrübeler tekrar yaşanacak, onların hain planları ve büyük oyunları aralıksız devam edecektir.

İktidar ve ekibi Küreselcilere verdikleri sözler sayesinde iktidara geldiler. Mevcut iktidardan indirmek isteyenler de o Küreselcilere verecekleri sözler sayesinde iktidara gelecekler. Türkiye'de sistem sorunu var.1938 yılından bu yana ülkeyi kimin yöneteceğini belirleyen de TürkHalkı olamamıştır.

Bilinci kuşatılmış teslimiyetçi hainler yüzünden ülkemiz uzun, sancılı ve ağır bir intihar sürecine girmeden, gerçekçi olunmalı ve tek kurtuluş yolu olan, Milli Yapı Hükümet’inin kurulması icin tek yürek olmalı gecikmeden ve acilen harekete geçilmesi gerekliligini ciddiye almalıdır!

YAZARIN DİĞER YAZILARI