FİLİSTİN KAVMİ SAKA İSKİT KOLUNDAN TÜRKTÜR

Mehmet Demir Atmalı

6 yıl önce

1. FİLİSTİN KAVMİ SAKA İSKİT KOLUNDAN TÜRK'TÜR. FİLİSTİN DAVASI TURAN SINIRLARI İÇERİSİNDE ELE ALINMALIDIR.

Filistinliler daha önceleri Girit adasında yaşıyorlardı. Şimdiki Filistin topraklarına göç edince ilk kurdukları şehrin Latince adı SKAYPOLİS,  yani SAKA ŞEHRİ demektir. Bugün bu şehrin arapça adı Beytşan’dır. Araplara göre Filistinlileri hakiki Arap kabul etmezler. Filistinlilere ve Kureyş kabilesine Arabı müstarebe yani sonradan Araplaşan derler. Elbette ki Filistin davası biz Türkler için öncelikli davamız olmalı. Kıbrıs’ta yaptığımız gibi, oraya Türk Askeri göndermeliyiz ve İsrail bundan sonra Filistin’e dokunursa savaş sebebi saymalıyız. Bunu daha önce yazdık ancak hariciyemizde bu tarihi bilgi ve şuuru göremedik. Bilmiyorsanız bari bir bilene sorun da bilgilerimizi paylaşalım.

2. EZİDİLER ÖZBEÖZ KATIKSIZ TÜRKTÜRLER dedik. Ayzıtlık kadim Türk dinidir dedik. Ezidiler yabancı evlilik yapmadıkları ve soyları bozulmadıkları için katıksız Türktürler dedik. Ezidilerle yakından ilgilenmeliyiz dedik. Almanlar Ezidileri alıp Hristiyanlaştırıyorlar, sonra ajan olarak bizimle savaştırırlar dedik yine hariciyeden arayan soran olmadı.

3. Arapların Yahudi düşmanlığının hatırı için Osmanlı olarak MUSEVİ HAZAR TÜRKLERİNİ Aşkenaz Karaimleri Yahudi diye Amerika’ya sürdük. Şimdi Amerika’da ermeni soykırımında Türkiyeyi destekliyorlar. Ekonomik destek veriyorlar. İşte bu Musevi Türkler İsrail devletini kurdular deniliyor. Şimdi İsrail’e gidelim bu Musevi Hazar Türklerine siz Türk değilsiniz deyiverin bakalım sizinle kavga ederler. Merhum Alparslan Türkeş’in 500 üncü yıl vakfı başkanı İshak Alaton ile yakın dostluğu vardı. Kendisine bu sorulduğunda:" madem dünyayı Yahudiler yönetiyor. Türk milletinin selameti için bizim onlarla iyi ilişkiler içinde olmamız lazım. Çünkü 500 yıl önce Yahudileri kitabi oldukları için ülkemize kabul etmişiz. Bunun fetvasını şeyhülislam vermiş. Bizim elimizde böyle bir kozumuz var. Yahudiler de bu iyiliğimizi unutmamaktadırlar. Biz de bunu vesile yaparak dostluğumuzu devam ettirmeliyiz" demişti. Belki de Başbuğumuz bu hazar Türklerinin İsrail’i kurduklarını biliyordu. Bize düşen Arapların hatırı için İsrail’e düşman olmak yerine Musevi hazar Türkleri ile saka türkü olan Filistinlilere Türk olmalarını hatırlatmak olmalı. İsrail’de 4 ay kalan bir ülküdaşımızın tespitlerine göre İbrani kökenli gerçek Yahudilerin sayısının azaldığını, hazar türkü kökenli Musevilerin söz sahibi olduklarını öğreniyoruz. Bu duruma göre hazar kökenli Musevilerin bir barışa ikna edilmesinin daha kolay olacağını öngörebiliriz. Ey ahmaklar bu Filistin-İsrail kavgasında TÜRK TÜRK’Ü ÖLDÜRÜYOR. Herkes hakkına razı olsun bu kavgaya son verin demek lazım. İşte kimliksiz yaşarsan böyle kardeş kardeşi öldürür, İngiliz ajanı Araplar da zevkten dört köşe olurlar. Arapların gerçek Yahudilerle amcaoğlu olduklarını unutmayalım. Ayrıca Arap ülkelerin Filistin’e sahip çıkmadıklarını görüyoruz.  Çünkü Filistinlileri gerçek Arap saymadıkları için asıl akrabaları olan İbrani Yahudilerini desteklediklerini veya sessiz kaldıklarını görüyoruz.

Turanı yalnız Müslüman Türklerden oluşacağını düşünen arkadaşlar, Şaman Başkırtları, Hıristiyan Gökoğuzları, Ahbazları, Kızılderilileri, Musevi Hazarları, Ezidi Türkleri ve Ezidi Kürtleri yok mu sayacağız? Elbette ki her inançtaki Türkleri bu birliğin içerisine almalıyız ki adı Turan olsun.

Araplara şirin görünmek için iktidarlarımız İsrail düşmanlığı yapıyorlar, ey İsrail diye bağırıyorlar, sonra pes edip israil ile dostluğumuz devam etmeli deyip İsraille yeniden dost oluyorlar. Erbakan israile büyük şeytan diyordu, iktidar olunca İsrail ile 4 tane gizli antlaşma yaptığı ortaya çıktı. AKP hükümeti Erbakan ekolünden olduğu için İsrail’e düşman gözü ile bakıyordu.  Merkezi Almanya’da olan ne idüğü belirsiz kıytırık bir İHHA’nın yardım gemisi için AKP hükümeti İsraille kötü oldu. Türkiye bundan zarar gördü. Hükümete yapılan baskılar sonucunda hükümet yeniden İsrailsiz olmaz demeye başladı. Sonra İHHA bizi kullandı dediler. İHHA ile araları bozuldu, israil ile düzeldi.  Peki madem bu bileği bükemeyeceksin, geri adım atacaksın neden kıytırık bir vakıf için Türk devletini riske atıyorsun? Şimdi yine bazı cemaatlerin gönlünü hoş etmek için bir iki ay bağıracaklar İngiltere araya girecek sizi barıştıralım diyecek ve memleketin selameti için İsrail’le ilişkilerimiz sürmeli diyecekler. Bu tahterevalli devam edip gidecek.  Neden böyle oluyor derseniz. Hükümetlerin uzun vadeli politikaları olmadıkları için, günlük politikalar bizi böyle zorda bırakıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI