USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Küreselciler istedi, frene basıldı!..

30-01-2022

Gün gelir İç İşleri verznedar’ı da sert kayaya çarpar. Sonra ağzından şu cümleler çıkar…

“Artan vaka sayıları sizi ürkütmesin!.
En yüksek sesle söylüyorum; endişe etmeyiniz, hastalık eski günlerindeki gücünde değil. Grip olan vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak ilan etsek benzer manzaralarla karşılaşacağız.”

Daha iki hafta öncesinde bile, Sağlık veznedarı sıfatıyla en tepeden korku pompalayan kendisiydi. Yetkisini kötüye kullanan, milletler arası bir kara para ağına hizmet eden, organ kaçakçılarına çalışan kendisiydi. Omicron varyantının ortalığı yıkıp geçtiği, hastahanelerin yoğun bakım servislerinin dolup taştığı, sağlık çalışanlarının çok zor şartlarda kaldığı, vaka ve vefat sayılarının hızla artışa geçtiği şeklindeki ve çoktan ezberlemiş olduğumuz o meşhur yalanlarını bir kez daha yayıyordu. Ne oldu?

Gördünüz mü, dönünce hepsi de aynı anlarda ve karar birliği ile nasıl da dönüyorlar. Yaklaşık olarak son iki hafta içinde dünyanın dört bir yanından hükumetler, basın ve medya kuruluşları, sözde tıp kuruluşları, sözde bilim adamları nasıl da organize bir faaliyet halinde ve panikle pandemiyi bitirecek kararları/tavırları peş peşe alır/sergiler oldular?.. Gördünüz mü Çin, tıbbi/bilimsel hiçbir izah yapamayacak şekilde sözde karantinayı nasıl da bir anda, aniden kaldırdı. 13 milyondan fazla Çin vatandaşı, organ kaçakçılığı dahil olmak üzere her türlü insanlık dışı işleri yapan ÇKP’nin hedefi olmuştu, kurtuldular. Yine de bu süreçte binlerce Çinli, kendi devletlerinin kurumları tarafından organları için öldürüldü. Dünyanın onlarca ülkesi aynı üst sisteme bağlı ve bunların hepsini, bütün insanlığın düşmanı olan, dünya genelinde her türlü kara para işlerini yapan/yaptıran tek bir yer idare ediyor. Piramitin en tepesindeki meclisler/konseyler…

Dünya insanlığı bir an evvel mason tarikatından kurtumalıdır. Mason tarikatı, insanlık tarihinin görüp görebileceği en öldürücü virüstür. İnsanlığın düşmanı olan bu satanist sistem, bu en çok da mason tarikatı üzerinden organize oluyor, teşkilatlanıyor. Bütün kötülükler, masonlar kullanılarak yapılıyor. Masonluk denilen bu insanlık düşmanı vahşi virüse karşı, bütün dünya insanlığı seferber olmalıdır.

#çaremilliyapıhkümeti

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?