USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İsrail, KKTC’yi silahsız olarak işgal etmektedir!

27-06-2022
Yahudi dünyasında tam adıyla Chabad-Lubavitcholan örgütü bir tarikat gibidir.
Chabad, özellikle sosyal yardım faaliyetleri nedeniyle dünyanın en tanınmış, en çok yayılan ve en büyük Hasidik Hareketlerinden biridir. 
Çıkış yeri Polonya asıllı Haham Liadili Shneur Zalman Baruchovitch (1745-1812) tarafından 18. YY sonlarına (1775) doğru Rusya’da kurulmuş ve bütün Rusya’yı etkisi altına almıştır.
Chabad1930'larda, hareket merkezini Rusya'dan Polanya’ya, II. Dünya Savaşının başlaması ile bu sefer de merkezini Amerika Birleşik Devletleri'ne taşıdı.Günümüzde ise merkez olarak ABD ve İsrail’i kullanıyor.
Chabad hareketi dünyadaki Yahudi hareketinin en dinamik gücü olarak kabul edilmektedir. 
KKTC’de Chabad-Lubavitch 2008’den itibaren aktif olmaya başlamıştır.
KKTC’DE DE FAALİYET GÖSTEREN CHABAD-LUBAVİTCH, FETÖ BENZERİ BİR ÖRGÜTTÜR!
Chabad Rus Yahudileri olarak bilinirler, Türkiye’deki Hahamı devirmek için 5. kol faaliyetinde bulundular.
Bunlarda kavga yoktur Deviremeyince kollarına girer işbirliklerine devam ederler. Bunların kolları uzun, mali güçleri çok kuvvetlidir.  Daha önce Türkiye’de okullarda kayıt yaptıramama sorunları vardı. 
Abdullah GÜL’ün ABD ziyareti sırasında, Türkiye’deki çocuklar GÜL’ün talimatı ile öğrenime başladılar. 
Sadece Türkiye’de eğitim alanında değil 2008’de ilk tohumlarını atan Chabad 2014 yılından itibaren İsrail'in KKTC'de toprak alımlarının dikkat çekici boyuta ulaşmasını sağlamıştır. 
KKTC'NİN HEMEN HER YERİNDEN TOPRAK ALABİLİYORLAR 
Özellikle Magosa'nın İskele Bölgesi'ndeki toprakların İsraillilere satıldığı, aralarında KKTC gazetecilerinin de bulunduğu 2000 şirketin aracılık yaparak İsraillilere satıldığı, bu bölgede çeşitli siteler kurulduğuna dair iddialar var.
Bu durum buradaki deniz üssünün varlığını tehlikeye atmaktadır. 
Magosa İskele Bölgesi'ndeki toprakların yabancılara satışı, en başta istihbarat açısından tehlike oluşturur.
Tabii ki Chabad-Lubavitch Örgütü, akıllara FETÖ benzeri bir organizasyonu getirmektedir. 
Çok sayıda İsraillinin KKTC vatandaşlık alımı, 
KKTC’de yaşayan tarihin her döneminde vatanlarını terk etmek durumunda kalan eski Türkler ile, Türkiye’den 1974 sonrası adaya gelenler arasında uçurumun derinleştiğini, ve bu durumun acilen çözülmesi gerektiğini göstermektedir. 
Sanki adada ayrışan Türklerin çatışması için bir zemin yaratılmış ve fitilin ateşlenmesi beklenmektedir. 
Türkiye'nin büyük bir titizlik ile yürüttüğü ve savunuculuğunu hem bölgede hem de dünyada gerçekleştirdiği Mavi Vatan fikri, dünya ülkeleri tarafından bölünmek, baltalanmak için oldukça fazla bir biçimde zorlanıyor. Özellikle KKTC üzerinden Türkiye'yi pasifize etmeye çalışan Yunan-Rum lobisi, bölgesel gerilimi artıran adımlar atmaktadır. 
Geç kalınmadan istihbarat açısından tehlike oluşturan toprak satışlarına ve Chabad örgütünün yayılmasına karşı stratejik önlemler alınmalıdır!
Kalın sağlıcakla...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?