USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Her şeyin başı İsrail...

09-03-2022

Ukrayna’daki savaş oyununun arkasında, insanlık dışı kara para işleri var. Organ işleri, uyuşturucu işleri, insan kaçakçılığı işleri var. Bunun arkasında Ukrayna ve askeri yetkilileri de var. ABD’den Biden-Kamala tarafı da var. AB’den taraflar/ülkeler/liderler de var ama hepsinin arka planında ve en merkezinde, her zaman olduğu gibi İsrail var.

İsrail hem gayr-i meşru bir işgal devletidir hem de insanlığın düşmanı bir kara para devletidir.

Bu güne kadar da çeşitli senaryolarla resmiyette ve haber akışlarında başka türlü gösterilerek Ukrayna’dan milyonlarca Ukrayna vatandaşı çıkarıldı ve kaçırıldı. Bunlar, arada başka devletler, liderler ve gizli servisler bulunuyor olsa da en arka plandan İsrail’in organize ettiği, yönettiği organ ve fuhuş mafyalarına, beyaz kadın ticaretine kurban oldular. Ukraynalı yetim çocuklardan on binlercesinin öldürülmesinden de İsrail sorumludur. Zamanında Ukraynalı bazı yetkililer, onbinlerce Ukraynalı çocuğun izini sürdüklerinde en son İsrail’e ulaştılar ve o çocukların İsrail’de yok olduklarını, öldürüldüklerini belirlediler.

Son zamanlarda Taliban üzerinden Afganistan merkezli ve çok büyük bir kara para fırtınası estirmek istediler ancak planları başarısız oldu.

Çin ise kendi vatandaşlarından yaklaşık 14 milyon kişiyi resmi beyanlarla aldatarak, sözde karantinaya alarak kendi vatandaşlarının organlarının çalınmasını destekledi.

Tekrara gerek yok. Şimdi, İsrail’in merkezde bulunduğu bir sistemle kara para işleri yapan bu devletler/yetkililer, son çare olarak Ukrayna’yı karıştırdılar. Ukrayna’da kara para için ortalığı kasten karıştırmaktan, insanların mülteci düşmesini sağlamaktan, bu kısımda dünya kamuoyunda danışıklı dövüşmekten başka bir şey yok. Özel askeri operasyon bile yok.

İsrail, dünya üzerindeki bütün acıların, vahşetlerin, terör örgütlerinin, zulümlerin, katliamların, zehirlemelerin, gıda terörünün, sözde psikiyatrik ilaçlar üzerinden yapılan soygunların, projelerin, her türlü uyuşturucu işlerinin, her türlü kara para işlerinin en merkezindeki şer odağıdır.

Dünyanın ve insanlığın bu halde olmasının birinci sebebidir. Şu anda Ukrayna’nın bu halde olmasının sebebi de İsrail’dir. Ukrayna’nın başındaki kara paracı Yahudi Zelenski de İsrail’in emrindedir.

Onlarca senedir İsrail’in bütün kurum ve kuruluşları, dünyayı felaketlerden felaketlere sürükleyen bu kanlı ve kara sisteminin içinde faaliyettedir. Yani bir bütün olarak İsrail denilen otorite/sistem, buna entegre haldedir, ana merkezidir.

İsrail’de eski ya da yeni siyasi ve askeri yetkililerin tamamı derdest edilip toplanmalı ve bütün insanlığın şeffaf şekilde canlı izleyeceği yargılamalara tabi tutulmalıdır.

Dünya insanlığı/devletleri de zaten bir seviyeye kadar bu hakikatın farkındadır. Bundan böyle çok daha fazlası insanlığa anlatılmalıdır ve hemen şimdi, hiç vakit kaybedilmeden İsrail’in, başta İsrail vatandaşları olmak üzere, bütün dünya insanlığına vermeye devam ettiği zararlara mani olunmalıdır.

Bu sürecin devamında işbirlikçi Kraliçe Elizabeth ve çetesi, Biden-Kamala çetesi,
Şi ve çetesi, Scholz ve çetesi, de ifşa olacak ve çökecektir. Bunlardan teslim olanlar milletler arası yasa’lara göre yargılanmalı, teslim olmayanlar da özel operasyon ile çökertilmelidir.

Gezegenin, devletlerin, milletlerin, gelecek nesillerin selameti için, İsrail’e bir an evvel özel operasyon yapılmalı ve sonrasında onların kontrolünde olan, onların emirleriyle dünyanın çeşitli yerlerinde kasten otorite boşlukları oluşturan,
on milyonlarca insanı mülteci durumuna düşüren ve mafyalara kurban olmasını sağlayan diğer ülke liderlerinin de yargılanmaları sağlanmalıdır.

Bütün gayri meşru yollar İsrail’e çıkıyor olmasına rağmen, ellerinde yeterli ve gerekli bilgilere sahip hiçbir Devlet Başkanı yargı yolunu tercih etmiyor! Bunun sebebi sadece aidiyetleri değil, aynı zamanda ticarî çıkar ilişkileridir!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?