USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK MÜDÜR GERÇEKTEN?

28-09-2023

Dünya beşten büyüktür” söyleminde ısrarcı olmasını doğru bulan ve destekleyenlere o beş ülkenin güdümündeki Birleşmiş Milletler’in ve Dünya Sağlık Örgütü’nün tasarrufunda olan sahte pandemi ve şimdi de İklim Yasası dayatmalarını kabul eden de Erdoğan değil midir, diye sorarak söze başlamak istiyorum.

Dünyanın 5'ten büyük olmasının ilanı, küreselcilerin iklim yasasına hayır demekten geçer! Dünyayı kirletenler ve iklimi bozanlar, insanlığa hesap vermelidir. Sahi, iklim yasası beşten büyük müdür yoksa dünyayı kirleten beşin, bütün insanlığa dayatması mıdır? Tüm samimiyetimle ifade etmek isterim ki; TBMM’nin açılmasıyla birlikte milletvekillerinin onayına sunulacak olan İklim Kanunu, büyük tehlikeleri içerisinde barındırıyor. Küresel emperyalist ve Siyonist odakların “küresel ısınma ve iklim krizi” adı altında ortaya koydukları ifsat projesi, dünya nüfusunu azaltma, tüm inançları yok etme, insanlığı tam kontrol ve köleleştirme gayesini taşırken, söz konusu plan ülkemize de dayatılıyor. İklim Kanunu denildiğinde bilinmesi gereken bir diğer oluşum da Roma Kulübü…

Bizzat Rockfeller Vakfı tarafından fonlanan Roma Kulübü, İklim Kanunu adı altında yürütülen çalışmaların öncülüğünü yapıyor. Söz konusu kulübün Greenpace gibi oluşumlarla da ilişkisi bulunuyor. “Yeni Dünya Düzeni” çerçevesinde kurulması planlanan Dünya Devleti’nin dinini oluşturmak üzere 1968 yılında 52 ülkeden bir araya gelen yüz kişinin kurduğu bir teşkilat olan Roma Kulübü, Bilderberg gibi tehlikeli oluşumlarla da birlikte çalışıyor. Önümüzdeki günlerde TBMM’ye getirilecek olan İklim Kanunu, isim olarak iklim adını taşısa da söz konusu kanunun köpürtücülerinin arasında bir ekonomist de yer alıyor. Dünya Ekonomik Forumu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Alman Klaus Schwab, İklim Kanunu’nun en ateşli savunucularından biri.

Dünyanın daha bütünleşik bir yapıya kavuşturulması gerektiğini dile getiren Schwab, “Daha yeşil bir dünya için iklim ve karbon salınımının kontrol altına alınması gerekli” diyor. Tuzak! Neden uzmanlar söz konusu kanundan en çok çiftçilerin etkileneceği görüşünde? Çünkü İklim Kanunu’nun getireceği zorunluluklarla birlikte çiftçiler ekim alanlarında istediği gibi ekimde bulunamayacak ve kontrol dışı ekim sonucunda cezalandırma söz konusu olacak. Peki DSÖ Türkiye "Tam Dokunulmazlık" yasası ile İstanbul'da neden temsilcilik açtı? Tarih: 24 Ağustos 2021 Sessiz sedasız TBMM'sinde kabul edilerek hayata geçirilen DSÖ Türkiye İstanbul temsilciliği ofisi yetkileri ve dokunulmazlığı yabancı elçiliklerden çok fazla olması toplumda bir endişe mi yarattı? Hayır! Salgın sürecinde verdiği tutarsız kararlar nedeniyle ABD'de faaliyetlerine son verilen (Kovulan) DSÖ Türkiye'de neden/ Nasıl baş tacı edildiği anlaşıldı mı? Hayır!

DSÖ’nün Türkiye faaliyetlerinde dokunulmaz olduğu, Merkez ve ankara ofisleri + görevli kişileri TC. Kanunları nezdinde dokunulmazlık verildiği, DSÖ yetkilileri izin vermediği sürece kimse hakkında doğrudan işlem yapılamayacağı, ve en önemlisi; Türkiye’nin bu ofis için DSÖ'ye yılda iki milyon dolar para ödemeyi kabul ettiğini biliyor muydunuz? Hayır! BM'nin görevi Dünya barışını korumak değil midir? Neden islam cografyasi yıllardır kan ağlıyor? Bu BM'ye bağlı DSÖ'nün görevi de güya küresel sağlığı korumaksa, Çoğu islam coğrafyasında fakir ülkeler neden basit hastalıklardan kırılıyor? Şimdi bu DSÖ'ye Türkiye neden kucak açtı! Var mı izahı..? Sağlıcakla kal yüce Türk milletim

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İbrahim Önder
İbrahim Önder 6 ay önce
Dünya Sağlık Örgütü ABD'den atılmaz. Ancak dünyanın gözü önünde öyle davranılması gerekiyor. DSÖ, Amerika sağlık sistemini dünyaya dayatma aracıdır. Tıpkı sahte pandemi gibi. Corana, 2019'da çıkmasından dört yıl önce planlanmış bir süreçti.