USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Çamlık Anadolu Lisesi'nde 10 Kasım töreni...

Gaziantep Çamlık Anadolu Lisesi 10 Kasım programı düzenledi.

Çamlık Anadolu Lisesi'nde 10 Kasım töreni...
10-11-2021 15:16
Google News

Gaziantep Çamlık Anadolu Lisesi 10 Kasım programı düzenledi.

GAGİKAD Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep Belediye Yetkilileri, Veliler ve öğrencilerin katıldığı 10 Kasım Atatürk’ü anma programı, Gaziantep Çamlık Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu, istiklal marşı ile başlayan programda Okul Müdürü Mehmet Kutlu açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından kürsüye gelerek konuşmalarını gerçekleştiren GAGİKAD Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği Dr. Beril Özlem Leylek, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle andı ve öğrencilere Atatürk’ü daha çok okumalarını onun fikirlerini ve ideallerini yaşatmaları gerektiğini söyledi.

Özellikle Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk adlı eserini her öğrencimizin muhakkak okuması gerektiğinin de altını çizdi. Slayt gösterimi şiir okumaları ile devam eden programda öğrenciler çeşitli gösteriler icra ederek ‘Ben Mustafa Kemal’ adlı oratoryo gösterisi gerçekleştirdiler. Program sonunda Okul Yönetimi tarafından GAGİKAD Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Sn. Dr. Beril Özlem Leylek’e Atatürk portreli resim hediye edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü