USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan: Hanımefendi önce gel Çam Sakura'yı gör...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir törende İYİ Parti'ye yönelik silahlı saldırıya ilişkin konuştu.

Erdoğan: Hanımefendi önce gel Çam Sakura'yı gör...
02-04-2023 17:58
02-04-2023 18:05
GAZİANTEP
Google News

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir törende İYİ Parti'ye yönelik silahlı saldırıya ilişkin konuştu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda, Bağcılar Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. 

Erdoğan İYİ Parti İl Binasına yönelik silahlı saldırıya ilişkin "Gerçek ortaya çıktı, hadi özür dileyebiliyor musun?" açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

"Fazla kalmadı 40 gün. Bu 40 günde birileri seccadelere ayakkabıyla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan talimat alıyor. Onlara göre meşrudur. Bütün bunlara 14 Mayıs'ta benim milletim en güzel şekilde cevabı verecektir.

Ne diyor; Demirtaş'ı, teröristbaşını serbest bırakacakmış, Bay Bay Kemal'e 14 Mayıs'ta gereken dersi vermeyecek miyiz?

İYİ PARTİ'YE YÖNELİK SALDIRI

Hanımefendi önce gel Çam Sakura'yı gör; Ankara'daki iki şehir hastanemizi gör. Allah düşürmesin ama eksikliğini de vermesin. Şehir hastanelerimiz olmasa kovidde biz ne yapardık. Bunları biz üç ayda bitirdik hanımefendi 3 ayda. Beni çok asabi görmüş, bana papatya çayı tavsiye ediyor. Biz de kendisine rezene çayı tavsiye ettik. Bizim yönlendirmemiz şeklinde kurşunlandığı yalanını yaydı. Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlık, bu tür adilik olmamıştır. Senin geçmişinde varsa bilemem. Failler ortaya çıktı şimdi özür dileyebiliyor musun? Dileyemez, bu bir cibiliyet meselesidir. Özellikle hanım kardeşlerimden bu hanımefendi bir ders vermenizi istiyorum. Çok çalışacağız ve sandıkları da inşallah."

“BAĞCILAR, SOSYAL BELEDİYECİLİKTE REFERANS ALINAN BİR KONUMA GELDİ”

Bağcılar’ın, kendilerinin gözbebeği olan ilçelerden olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “İlk yola çıktığımız andan itibaren bize çok güçlü destek veren Bağcıların, kalbimizde ayrı bir yeri vardır. İstanbul’da AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışının vücut bulduğu ilçelerimizin birisi de yine Bağcılar’dır. Yıllarca kaderine terk edilmiş, sahipsiz bırakılmış ilçemizin çehresini, yaptığımız yatırımlarımızla tamamen değiştirdik. Kuruluşundan bu yana geçen 30 yıllık sürede Bağcılar’a, hepsi birbirinden kıymetli sayısız eserler kazandırdık. Bugün Bağcılar, sosyal belediyecilikte referans alınan bir konuma geldi.”

Biri yapım, diğeri proje aşamasında olan iki büyük millet bahçesini de tamamlayarak, ilçenin yeşil alan kapasitesini artıracaklarını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üçyüzlü metromuzun hemen yanındaki, 65 bin metrekare alana sahip Bağcılar Millet Bahçemizi inşallah yılsonuna kadar hizmete alacağız” dedi ve ekledi: “Mevcut çalışmalarımızın yanı sıra kentsel dönüşüm projelerine bundan sonra daha fazla ağırlık vermeyi hedefliyoruz.”

“Yaşadığımız deprem felaketinin bize tekrar hatırlattığı gerçeklerden birisi; konut stokumuzun süratle yenilenmesidir” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Afetlere hazırlık seviyemizi üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Bunun yolu da depreme dayanıklı evler, işyerleri ve binalar inşa etmekten geçiyor” dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü