USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İslam Dışı Reddediyorum!

31-12-2021

Ben Müslüman’ım, elhamdülillah. Bu kâinatın ve içerisinde ne varsa her şeyin sahibi, Malik’i, Halık’ı olan Allah-u Azimüşşan, beni eşref-i mahlûkat olan insan olarak yaratmış. Bu şereften ayrı, bana İslâm nimetini bahşetmiş. Bütün insanlarla birlikte beni cennete davet etmiş. İnşallah, imanla bu dünyadan ayrıldığım vakit ebedî saadeti vaat etmiş. Beni ve bütün sevdiklerimi öldükten sonra ruh ve cesetle birlikte diriltecek ve ölümün olmadığı o ebedî hayatta huzuruna kabul edecek olan Rabbü’l Âlemin’in bize verdiği en değerli emanetleri olan; bu dünya hayatında nizamnamemiz olan İSLAMİYET’i ve Rabbimizin kelamı olan KUR’AN’I AZİMÜŞŞÂN’ı bütün ruh u canımla kabul ediyorum. İslâm’a ve Kur’an’ımıza muarız bütün sistemleri REDDEDİYORUM.

Hacca ve umreye gidenler Beytullah’ı ziyaret ederken, Hacerü’l Esved’i ya öperler, ya da istilam ederler, yani uzaktan selamlarlar. Hadis-i şerifte de belirtildiği üzere, bu ne demek? Allah-u Teâlâ’ya, biat etmek, dini üzere sabitkadem olacağına dair söz vermek demek. İşte yeni bir milâdî yılın arefesinde (2022 senesinin eşiğinde) hem Rabbimize bu yeni yılın Ümmet-i Muhammed için hayırlara, ferece, fütuhata vesile kılması için dua ediyor, hem de Rabbimize din-i mübin-i İslâm’a bağlı kalacağımıza, Kur’an’ımıza, Resul-i Ekrem Efendimizin (a.s.m.) emaneti olan Sünnet-i Seniyye’sine, Kur’an ve sünnetle belirlenmiş olan ahkâma sımsıkı sarılacağımıza söz veriyoruz. Allah-u Azimüşşan’ın esmasının, sıfatlarının, ef’alinin ve şuûnatının tecellilerini bütün delilleriyle gören ve bilen, ancak gurura kapılarak Rabbimize isyan eden ŞEYTAN’ın ve bu habis melunun uşaklarının yolunu, sistemini, azgınlıklarını REDDEDİYORUM.

Bizim yolumuz, iman yoludur, İslâm yoludur, Peygamber yoludur, cihat yoludur. Bu yolun sonu ise inşallah CENNET’tir. Namazımızla, orucumuzla, zekâtımızla, haccımızla, cihadımızla, Rabbimizin emirlerine uymakla, haram kıldıklarından şiddetle kaçınmakla bu yolda yürüyeceğiz. Bütün peygamberlerin şerrinden Allah’a sığındıkları dehşetli bir zamanda bulunuyoruz. Deccal ve Süfyan fitnesi bütün unsurlarıyla devrede. Neredeyse nehy-i ani’l münker bütünüyle devre dışı kalmış vaziyette. Allah-u Teâlânın dinine ve hükümlerine set çekilmesini engelleyecek gücüm olmasa da Allah’ın haram kıldıklarını haram kabul ediyorum. Allah’ın helal kıldıklarının ve emirlerinin önüne set çekilmesini, haramlarının revaca verilmesini ise REDDEDİYORUM.

Ben Müslüman’ım elhamdülillah. Allah-u Teâlâ’nın sevdiklerini seviyorum, sevmediklerini sevmiyorum. Rabbim, Hıristiyanları; Yahudileri, müşrikleri, münafıkları dost ve veli ittihaz etmemizi yasaklamış. Ben de ruh u canımla bu İlâhî emre uyuyorum. Rabbimin haram kıldıklarını kerih görüyorum ve bunlardan uzak durmam için yine Rabbimin yardımına sığınıyorum. “La havle velâ kuvvete illa billâh” derken, haramlardan korunmayı da niyet ediyorum. Ne kadar cerbezeli, şatafatlı sözlere ve fiillere sarılsalar da Rabbimin bütün haram kıldıklarını REDDEDİYORUM.

Evet, görüyoruz ve biliyoruz ki şeytanın aveneleri gemi azıya aldı. Şımardılar, azıttılar. Ancak, ben Müslüman’ım, ben müminim ve şunu çok iyi biliyorum ki, onların gücü de sûridir, bütün başarıları da istidractır ve geçicidir. Onların zerre kadar gücü yoktur. Şeytana kıyamete kadar -imtihan unsuru olduğu için- ömür veren Rabbim, imtihan meydanı olan bu dünyada da bütün o şeytanın uşaklarına mühlet veriyor. Onların gücünü, bütün oyunlarını, tuzaklarını REDDEDİYORUM.
Selamünaleyküm 2022! Hoş geldin, safalar getirdin. Sen zaman çarkının küçücük bir dilimisin. Ancak müminler için müjde, ferec, fütuhat dolu uzun bir zaman diliminin başlangıcısın. Ümitsizliği, bedbinliği REDDEDİYORUM. Selam olsun Allah-u Teâlâ’ya tevhidi imanla kul olmayı kabul eden bütün mümin ve mümine kardeşlerime! Veyl olsun, bütün İslâm düşmanlarına! Toprak onların başına! “Tebbet yedâ Ebi Lehebin veteb…” Bütün İslâm düşmanlarının iki eli de kurudu. Ömrü olan bunu görecek…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?