USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

El Fatiha…

15-12-2021

İyi değiliz… çok kötü günler geçiriyoruz… İğneden ipliğe her gün zam haberi ile uyanıyoruz. Her gün, benzine, doğalgaza, motorine zam, günlük fiyatlar değişiyor, ete süte, yağa, aklına ne gelirse zam üstüne zam. Ülkemiz freni patlamış kamyon gibi sağa sola savrularak veya şarampole yuvarlanarak gidiyor. Allah sonumuzu hayır eyleye.

Bu gidişatın sorumlusu ve ekonomiye yön veremeyen AKP iktidarı. Sosyal patlama olursa şaşırmamak lazım. Esnaf bir taraftan kan ağlıyor, sade vatandaş evine ekmek götürememekten veryansın ediyor, emekli, maaşım eridi gitti diye isyan ediyor.

Cumhur reisimizde Allah sizin sabrınızı bazen yoklukla sınar diyor, bizi yokluğa itenin kötü yönetim olduğunu söylemiyor. Vatandaş gelen zamlar karşısında isyan ederken 4-5 yerden maaş alan AKP milletvekili hoşaf suyu için, ekmeği küçültün, falan diyor.

Adam beyinsiz aklına ne gelirse onu konuşuyor. Buna benzer ipe sapa gelmez çok şey paylaşabilirim.

Şimdi; Ekonominin kitabını yazdık diyen reisi cumhurumuz, bence o kitabı yeniden yazmalı. Yazmalı ki, biz de yeni şeyler öğrenelim.

Ancak, yazacak mürekkep kalmadı, okunacak kitapta çöpe atıldı. Hükümet piyasa ekonomisine hakim değilse bu iş bitmiştir. El Fatiha…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?