USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Kurt: Medya 15 Temmuz’da çok ciddi bir sınav verdi

Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AİGF) Genel Başkanı ve Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt, başta Anadolu olmak üzere Türk medyasının 15 Temmuz hain darbe girişiminde çok büyük bir sınav verdiğini belirtti.

Kurt: Medya 15 Temmuz’da çok ciddi bir sınav verdi
14-07-2022 15:56
14-07-2022 23:59
GAZİANTEP
Google News
Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AİGF) Genel Başkanı ve Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt, başta Anadolu olmak üzere Türk medyasının 15 Temmuz hain darbe girişiminde çok büyük bir sınav verdiğini belirterek, yerel ve yaygın basının yaşanan hadiseleri doğru ve zamanında vatandaşa duyurmak adına büyük görevler üstlendiğini söyledi.
Darbe girişiminin kırılma noktasının, milletin sokaklara çıkması olduğunu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hem dijital medyayı hem de geleneksel medyayı doğru bir şekilde ve zamanda  kullanması olduğunu belirten Başkan Arif Kurt, "O gece, Sayın Cumhurbaşkanı hem dijital medyayı hem de geleneksel medyayı doğru ve zamanında kullanarak halka çağrıda bulunmuş ve seferber etmiştir. Bu olay, darbe girişiminde önemli bir kırılma noktası olmuştur ve olayların seyrini değiştirmiştir. Darbe girişimi sırasında toplumun birçok kesiminden sivil yurttaşlar da şehit olmuştur. Şehitlerimizi, Türk reklamcılık sektörünün önde gelen isimlerinden Erol Olçok başta olmak üzere saygıyla anıyorum. 15 Temmuz 2016 günü yaşananlar medya ve kamuoyu kavramları açısından büyük önem taşımaktadır. Bir darbe girişimi ilk kez en ince ayrıntısına kadar televizyonlardan naklen verilmiştir. Özetle söylemek gerekirse, başta Gaziantep ve Anadolu olmak üzere Türk medyası bu süreçten yüzünün akıyla çıkmıştır" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü