USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdoğan’a karşı adaylığını koy, çekinme...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Rize'de yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Erdoğan’a karşı adaylığını koy, çekinme...
03-05-2022 16:59
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Rize'de yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. İmaoğlu'nu çoşkuyla karşılayan bir yurttaş, “Erdoğan’a karşı adaylığını koy, çekinme” ifadeleri ise dikkat çekti.

Sabah saatlerinde Trabzon Havalimanı'na gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hareket etti. Bayramın ikinci gününü Doğu Karadeniz'de geçriecek İmamoğlu, Karadeniz Sahil Yolu'nda da yol boyunca yurttaşlarla bayramlaştı. Yol boyunca kendisine el sallayanları selamladı.

"Resim"

Rize'de İmamoğlu'na yoğun ilgi gösteren yurttaşlar, sık sık İmaoğlu'na sarılarak sevgisini gösterdi. İmamoğlu'na sarılan bir kadın, ''Gözümüzün nuru, yavrum yavrum'' diyerek sevgisini dile getirdi.

Rize'nin İyidere İlçesinde otobüsünden inen Ekrem İmamoğlu yurttaşlarla bayramlaşarak fotoğraf çekildi.

"Resim"

Ekrem İmamoğlu'ndan Rize'de 'seçim' mesajı: 'Milletin en az yüzde 60'ı değişim istiyor'Ekrem İmamoğlu'ndan Rize'de 'seçim' mesajı: 'Milletin en az yüzde 60'ı değişim istiyor'

''ADAYLIĞINI KOY ÇEKİNME''

İyidere'nin ardından Derepazarı İlçesine uğrayan İmaoğlu'nu, çoşkuyla karşılayan bir yurttaş, “Erdoğan’a karşı adaylığını koy, çekinme” ifadeleri ise dikkat çekti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Derepazarlı yurtaşın bu sözlerine karşılık vermedi.

 !#**v1587&pl=true**#! 

Derepazarı'ndan Rize'ye geçen İmamoğlu'nun Doğu Karadeniz'deki bayram gezisi şimdilik sorunsuz sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Ardeşen, Pazar, Fındıklı, Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa'da da yurttaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor.

 !#**h38033**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü