USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye sizinle gurur duyuyor...

Türkiye günlerdir yangınlar mücadele ediyor... Ünlüler ise sessiz kalmadı, yardıma koştu.

Türkiye sizinle gurur duyuyor...
06-08-2021 16:06
Google News

Türkiye günlerdir yangınlar mücadele ediyor... Ünlüler ise sessiz kalmadı, yardıma koştu.

Türkiye günlerdir yangınlar mücadele ediyor. Yangınlar sırasında binlerce hayvan telef oldu, binlerce hektarlık alan yandı... Ünlüler de bu süreçte boş durmadı. Kimisi ihtiyaç malzemelerini yerine ulaştırırken kimisi de sosyal medya hesaplarından gerekli eksiklikleri duyurarak, listeleri tamamladı 

Demet Akalın yangın bölgesine destek göndereceğini açıkladı. Bodrum yangını için Demet Akalın 20-25 bin liralık yardım yapacağını duyurdu.

""

"YANGINI SÖNDÜRDÜK"

Şahan Gökbakar, Marmaris'te başlayan yangının ilk gününden bu yana, alandan canlı yayınlar ve paylaşımlar yaparak yardım çığlıkları attı. Gökbakar yaptığı son paylaşımda yangının bölgede kontrol altına alındığını duyurdu. Gökbakar "Biz kazandık. Biz derken kendimden bahsetmiyorum. Yangını söndürdük" ifadelerini kullandı.

""

TAHLİYEYE YARDIM ETTİ

Hisarönü'ndeki yangın bölgesine botla giden Ece Erken de 180 kişinin tahliyesine yardım etti.

Oyuncu İbrahim Çelikkol da gönüllü olarak Marmaris’teki yangın söndürme ekibine katıldı. Eline hortum alarak yangınları söndürmeye çalıştı. 

""

TARKAN'DAN 500 BİN LİRALIK YARDIM

Tarkan yangında bölgelerine gizlice 500 bin liralık yardımda bulundu.

Acun Ilıcalı, yangında zarar gören vatandaşlar için AHBAP Derneği’ne 5 milyon TL’lik yardımda bulundu. Haberi derneğin kurucusu Haluk Levent duyurdu. Levent ayrıca orman yangınlarına havadan müdahale için helikopter kiraladıklarını duyurdu.

""

Oyuncu Furkan Kızılay da Muğla'daki yangın söndürme çalışmalarına dahil oldu.

Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, sosyal medya hesabından yangın bölgesi Marmaris Amos'tan son bilgileri paylaştı. Aksoy, bölgeye erzak yardımında bulunduklarını söyleyerek, "Yardım getirdiğimiz için orta kısımlara kadar gelebildik. Yangının tam ortasındaydık. Çok fena bir durumdu. Bütün oranın gençleri çevre beldelerde yaşayanlar gönüllü bir şekilde mücadele ediyor. Tek bir istekleri var havadan müdahale, uçak, helikopter. Gerçekten durum burada çok kötü. Yangının kontrol altına alındığı yok." dedi.

"TÜP BULANLAR ULAŞTIRSINLAR"

Oyuncu Hande Doğandemir de Milas ve çevresine birçok yardım götürdüklerini söyledi. Doğandemir, gerekli yardım listesini de sosyal medya hesabından paylaşarak, "Yangın tüpü, benzinli testere, yangın battaniyesi, kaynak gözlüğü, telsiz aldık. 50 kiloluk yardım tüpü bulanlar da lütfen, ulaştırsınlar. Milas’a daha çok yardım." dedi.

""

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, başta Marmaris olmak üzere yangın bölgesindeki ihtiyaçlar için seferber oldu. Pamuk, ayrıca kolileri yükleme ve ulaştırma işleriyle de yakından ilgilendi.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Türkiye'nin birçok noktasında devam eden orman yangınlarında mağdur olan insanlar ve söndürme faaliyetlerinde çalışan ekipler için harekete geçti. İhtiyaç malzemelerini arkadaşlarıyla birlikte bölgeye ulaştıran Esmersoy, sırtında koli taşıdı.

YILMAZ ERDOĞAN'A ULAŞTIRILDI

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler önceki gün Alaçatı'da dostları ve takipçileriyle yardım kampanyası düzenledi.

Doğa Rutkay, yardımları toplanan kamyona eşi Kerimcan Kamal’la birlikte taşıdı. Ünlü sanatçı Zeynep Bastık ise gelen yardımları Instagram hesabından paylaşarak, "Çeşme'de yardımları topladık. Herkese çok teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.

""

Toplanan yardımlar Yılmaz Erdoğan'a gönderilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 

Sanaçı Yılmaz Erdoğan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir video yayınlayıp şu açıklamayı yaptı:
"İlk günden beri çiftlikteki bu alanı yardım istasyonuna çevirdik. Daha çok şimdiye kadar yiyecek, içecek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorduk ama bugün muhteşem şeyler geldi. Berfu-Eser Yenenler, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı’nın önderliğinde Çeşme halkının desteğiyle ve birçok firmanın katılımıyla toplanan malzemeler köyümüze ulaştı! Emeği geçen tüm kardeşlerimize, Köyceğiz halkı adına şükranlarımızı sunarız. Van ve Hakkâri’deki sel mağdurları için de çalışıyoruz. En kısa sürede oraya da yardım ulaştıracağız."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü