Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğrenci velisi olduğunu söyleyen bir şahsın müdür yardımcısına yönelik meyve bıçağı ile saldırı düzenlediği iddiasıyla ilgili valilikten açıklama yapıldı.
SON ANDA ENGELLENDİ!
Bıçaklı saldırgan, polis ekiplerinin araya girmesi sonucunda son anda engellendi.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesinde bir ortaokulda müdür yardımcısına yönelik saldırı olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
"ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"
Açıklamada, "Siverek ilçemizde bir ortaokulda bir öğretmenimizin kendisine yönelik saldırı sonucunda yaralandığı şeklinde haber siteleri ve sosyal medyada bazı haberlerin yer alması üzerine açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Bugün saat 12.40 sularında Siverek'te bulunan Dumlupınar Ortaokuluna gelerek öğrenci velisi olduğunu beyan eden ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişi okulda bulunan polisimiz tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir yaralanma söz konusu değildir" denildi.
OKUL SALDIRILARINDA 10 KİŞİ CAN VERMİŞTİ!
Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta düzenlenen okul saldırıları, tüm ülkeyi derin bir yasa sürükledi. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen saldırıda 16 kişi yaralanırken Kahramanmaraş’ta bir ortaokula yönelik silahlı saldırıda ise 1’i öğretmen 9’u öğrenci olmak üzere 10 kişi hayatını kaybetmişti.
Yaşanan korkunç saldırıların ardından öğretmenler iş bırakarak ülkenin farklı noktalarında “can güvenliği için” eylem yapmış ve eğitimdeki sorunları dile getirmişti.







