USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

"Şehrim 2023" otobüsü Gaziantep'te

Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nın "Şehrim 2023" projesi kapsamında yola çıkan ekip, Gaziantep'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu.

22-03-2018 20:13
Google News

Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nın "Şehrim 2023" projesi kapsamında yola çıkan ekip, Gaziantep'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda konuşlanan ekip, burada gelen vatandaşlara anket düzenledi. Halka Gaziantep'e ilişkin çevre, şehir ve kültür konularında sorular soran ekip, görüş, öneri ve talepleri aldı. Ankete katılan vatandaşlar ve öğrenciler, uygulamadan ve projeden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Cumartesi günü kente gelen ekip, bugün 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda faaliyetlerine devam etti. Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın da katıldı. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke ile Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları teşkilatı üyeleri, ekibi ziyaret etti.

Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, yaptığı açıklamada, parti olarak her konuda bir karar verirken halkın talebini dikkate aldıklarını belirterek, "Önceliğimiz de budur. Gaziantep'le ilgili olarak altyapıdan üstyapıya, sosyal projeler dahil her konuda parti olarak nasıl bir adım atacaksak bu konuda halkımızın fikri kanaati düşüncesi çok çok önemli. Bu bağlamda bundan yola çıkılarak böyle bir anket çalışması var. Halkın katılımı üst seviyede. Bundan da çok çok memnunuz. Biz de Şahinbey İlçe Teşkilatı olarak, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak biz de bu anket çalışmasına katıldık. Tüm ekibime teşekkür ediyorum. Ayrıca halkımıza da göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü