USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Seçkin Koleji'nden yüzmede 46 madalya

7. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Müsabakalarında, Özel Seçkin Koleji’nden 13 öğrenci 46 madalya alarak müsabakaya damgasını vurdu.

Seçkin Koleji'nden yüzmede 46 madalya
24-10-2018 09:31
Google News

Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde 21-22 Ekim tarihlerinde Şehitkamil Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 7. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Müsabakalarına Özel Seçkin Koleji öğrencileri katıldı.

7. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları, 14 farklı kulüpten 300'ün üzerinde sporcunun mücadelesine sahne oldu. Özel Seçkin Koleji’nden 13 öğrenci yarışmaya katılım göstererek 46 madalya alarak müsabakaya damgasını vurdu.

Özel Seçkin Koleji Kurucusu İbrahim Kaçıran, ”Okulumuzda eğitim öğretim görmekte olan öğrencilerimiz çeyrek  asırlık tecrübeyle eğitilirken yetenekleri ana okulundan itibaren tespit edilerek bu yetenekleri doğrultusundaki spor dallarından birisinde yetiştirilmektedirler.  Zor bir branş olan yüzme sporunda 13 öğrencimizin 46 madalya alma başarısı göstermesi gerçekten çok güzel bir duygu. Öğrencilerimizi kutlar, emeği geçen antrenörlerimize, Alleben Yüzme Havuzu yönetim ve personeline, öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ederim” dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü