USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Narin Güran cinayeti: Enes Güran için Yargıtay’a başvuru yapıldı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Enes Güran için Yargıtay’a temyiz başvurusu yapıldı.

Narin Güran cinayeti: Enes Güran için Yargıtay’a başvuru yapıldı
23-06-2025 13:08
23-06-2025 14:22
DİYARBAKIR
Google News

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içinde, üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, 'kasten öldürme' suçundan Yüksel Güran ve Salim Güran ile birlikte ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan ağabey Enes Güran için Yargıtay'a temyiz başvurusu yapıldı.

NE OLMUŞTU?

Cinayete ilişkin yapılan yargılama sonucu 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve amca Salim Güran cinayet suçundan ağırlaşmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Narin'i dereye gömdüğünü söyleyen Nevzat Bahtiyar ise, 4 yıl 6 ay hapis cezası almıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü