USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Maria Andria müzik sektörüne girdi

Yaşamını Kıbrıs’ta sürdüren güzel şarkıcı Maria Andria, birçok tekli çalışma ile müzikseverlerle buluştu ve onu geniş kitlelerle tanıştıran ilk şarkısı “Love in Dubai” isimli eseri hep akıllarda kaldı.

Maria Andria müzik sektörüne girdi
15-01-2026 00:00
15-01-2026 20:59
Google News

Yaşamını Kıbrıs’ta sürdüren güzel şarkıcı Maria Andria, birçok tekli çalışma ile müzikseverlerle buluştu ve onu geniş kitlelerle tanıştıran ilk şarkısı Love in Dubai” isimli eseri hep akıllarda kaldı.

Müzik çalışmalarında ritimli ve pozitif enerjiyle seslendireceği eserleri tercih ettiğini dile getiren Maria Andria, kendim gibi eserleri tercih ediyorum sahnede böyle bir Maria var şarkılarımla bir bütünü oluşturuyorum vurgusunu yaptı.

Şeker Müzik logosu altında ilk teklisi “Dokun Bana” isimli eseride sevenleriyle buluşturan Maria Andria, yakında Türkiye’de sahnede sevenleriyle buluşmak istediğini ve bunun için özel, çalışma içinde olduğunu dile getirdi. Türkiye’de Serdar Ortaç ile bir müzik çalışması içinde olmayı da çok istediğini dile getiren Maria Andria, şarkılarda ve sahnede samimiyet vazgeçilmezim, Serdar Ortaç eserlerinde bu samimi duyguları hissediyorum ifadesinde bulundu.

BİLİM ADAMLARI BENİ İNCELEMELİ

Dünyada müzikle en erken buluşan ender kişilerden olduğu vurgusunu yapan Maria Andria “Annem şarkıcıydı, anne karnında müzikle tanıştım, sanıyorum annemin bana hamile iken yaptığı çalışmalar benim ruhuma, genlerime yerleşmiş, müziksiz bir yaşam düşünemiyorum, her şeyden vazgeçerim, müzikten asla, bilim adamlarının incelemesi gereken bir konu, hamile kadının yaşayıp hissettikleri çocuğa ne kadar geçiyor” dedi. Şeker Müzik etiketiyle Türk müzik severler için çıkardığı “Dokun Bana” isimli şarkısıyla gündemden düşmeyecek gibi görünen Maria Andria, müzik sahnelerininde en iddialı ismi olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü