USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Lütfü Demir, basınla kahvaltıda buluştu

CHP İl Başkanı Lüftü Demir, Gaziantep’te bir otelde düzenlediği basın toplantısında adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Lütfü Demir, basınla kahvaltıda buluştu
06-02-2020 09:24
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Lüftü Demir, Gaziantep’te bir otelde düzenlediği basın toplantısında adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Lüftü Demir, "Hedefimiz CHP’yi Gaziantep’te birinci parti yapmak" dedi.

CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, İl Sekreteri Vijdan Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri Fikret Öztürk, İzzet Ağcabay, Mehmet Şahin, Mehmet Kınalı, Süleyman Bozbaş, Ali Rıza Savur, Hüseyin Cahit Kargıner ve Mustafa Duysak, Yerel Basın ile otelde kahvaltılı basın toplantısı yaptı.

Kahvaltı sonrası CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir ve kurmayları ile basın önüne çıkarak açıklamalarda bulundular. Demir, şunları söyledi:

"Sayın özgür düşüncenin yürekli basın emekçisi kardeşlerim.

Sizlerle birlikte olmanın mutluluğu ile hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Öncelikle idlib de şehit olan kahraman Türk silahlı kuvvetleri mensuplarımıza Allahtan rahmet acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimi zede acil şifalar dilerim.

Emperyalizme karşı başkaldıran, ulusal direnişi yöneten, stratejik bir devrimi gerçekleştiren, sonrasında çağdaş bir model oluşturan Mustafa kemal Atatürk’ün kurduğu şanlı cumhuriyet halk partisi; her zaman olduğu gibi bugün de Türkiye’yi yönetmeye talip olmuş kararlı, azimli ve iktidar yolunda yürüyen en büyük ve en eski partidir. Ülkemizin dört bir yandan kuşatılmaya çalışıldığı, cumhuriyetimizin temel ilkelerine ve değerlerine yoğun saldırıların olduğu günümüz Türkiye’sinde, önemli bir tarihsel süreçten geçtiğimizin farkındayız.

Gaziantep il örgütü’nü, geçmişte yaptıklarımızla, ilke ve ideolojimizle, siyasette yer alış biçimlerimizle, yaptığımız muhalefetle önemli bir örgüt konumuna getirdiğimize inanıyoruz.

Bundan sonraki süreçte de hedefimiz parti politikalarımızın amacı doğrultusunda toplum içindeki yerimizin ve yükümlülüğümüzün farkında olarak en iyisini yapmaktır. Bunu tek başımıza değil; ilçe başkanlarımızla, il ve ilçe örgütlerimizle kadın ve gençlik kollarımızla, partili üyelerimizle ve halkımızla bütünleşerek yapacağız.

Gaziantep yerelinde tek amacımız yaşanan sorunları kamuoyu ile paylaşmayı ve çözüm noktasında örgüt olarak etkin rol almayı bir görev olarak görüyoruz. Gaziantep’in hak etmediği bir şekilde yönetildiğini düşünüyor ve iktidar tarafından toz pembe gösterilen şehrimizin çözülmesi gereken bir çok sorunu olduğunuzun bilincindeyiz.

Bu bilinçle istanbul örgütlenmesini de örnek alarak oluşturacağımız çeşitli komisyonlar aracılığı ile gönüllü partililerimizi ve partimize sempati duyan halkımızı da çalışmalara katarak Gaziantep’te chp yi iktidara taşıyacağız.

Değerli basın mensupları benim il başkanı adayı olarak tek amacım partime katkı sağlamaktır. Olası bir erken seçim olsa dahi görev sürem bitmeden kesinlikle ve kesinlikle il başkanlığından ayrılmam ve milletvekili adaylığım söz konusu değildir. Görevimi layığıyla süresinde tamamlamak tek hedefimdir. Demokrasinin olmazsa olmazı olan ön seçim bizim kırmızıçizgimizdir.

Seçilirsem görev sürem boyunca tek amacım yönetimim, tüm ilçe başkanlarım ve yönetimleri, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte ve tüm partililerimizle halka birebir dokunarak onları anlamak ve bu verilere göre politika üretmek olacaktır.

İl başkanlığı seçimini bir bayrak yarışı olarak görüyorum, cumhuriyet halk partisinin şanlı bayrağını zirveye taşımak tek amacımızdır.

Her gün daha da yoksullaşan, açlığa, yokluğa, işsizliğe mahkûm edilen halkımızın refah ve mutluluğu,
Çocuklarımızın aydınlık geleceği,
Barış içinde yaşanası bir dünya özlemi,
Çağdaş, sosyal bir hukuk devleti gibi yönetilen, özgür, demokratik bir türkiye umuduyla
Gün, hep birlikte yeniden bir iktidar yürüyüşü başlatma günüdür."

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü