USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Güzelbey'den Şahin ve o gazeteciye sert cevap!

Asım Güzelbey, kendisiyle ilgili yazı kaleme alan Gazeteci Ruhi Aytaç’ın ve yazıyı tekzip etmeyen Fatma Şahin’e sosyal medya üzerinden çok sert cevap verdi.

Güzelbey'den Şahin ve o gazeteciye sert cevap!
31-08-2021 08:39
Google News

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Asım Güzelbey, kendisiyle ilgili yazı kaleme alan Gazeteci Ruhi Aytaç’ın ve yazıyı tekzip etmeyen Fatma Şahin’e sosyal medya üzerinden çok sert cevap verdi.

Güzelbey’in paylaşımına Gaziantep eski İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da “Benim için de dava aç başkan. Az bir işim kaldı. Onunla hesaplaşacağız. Bir de yularını tutanlarla…” yorumu ile destek verdi.

Güzelbey, “Gazeteci bilerek, neden yalan haber yazar“ başlığıyla kaleme aldığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2019 yılında, yani Sn Fatma Şahin'in Belediye Başkanı olduğu dönemde, Limak Holding’e ait olan Çimento Fabrikası, şehir dışına taşınır. Belediye Meclisi kararı ile de, Limak Holding’e ait olan, fabrika arazisi imara açılır. Buraya kadar her şey normal.

Çimento Fabrikasının şehir dışına taşınması da, fabrikanın arazisine imar verilmesi de olağan. Çünkü Hayvan ahırlarının 2009 yılında oradan kaldırılıp, Organize Besi Bölgesine taşınmasıyla o bölge yerleşime uygun hale geldi. Kötü koku da tarihe karıştı. Genç nesil o zamanı hatırlamaz

Oradan geçerken burnumuzun direği kırılırdı. Ben verilen imarın mahiyetini hiç bilmiyorum

Beni de hiç ilgilendirmiyor. Benim hayret ettiğim, Belediyenin projesine sahip çıkmaması ve daha evvelde yaptıkları gibi; bazı  gazetelere el altından bu imarı biz yapmadık; taa 2008 de Asim Güzelbey yaptı demeleri ve bunu haber yapmaları.

Yahu Allahtan korkun, bu imar değişikliği benden tam 7 sene sonra yapılmış ki, ben o tarihte Türkiye de bile değildim. Yetkisiz birisiydim. Rahmetli, Hasan Celal Güzel'in değimiyle duran tren idim.

Duran trene kim biner ki (?) Benim okumayacağımı, zannettiler. Sanıyorum, bu imar bazı çevreleri de rahatsız etmiş olabilir. Gazetelere çarşaf çarşaf yazılar yazdırdıklarından anlaşılıyor. O da, onların sorunu,  ama ne hikmetse o çevreler de, Sn Fatma Şahin'in adını hiç anmadan, açıktan beni suçlamışlar.

Garip değil mi (?) Aslında garip değil. Çünkü burası Antep Herkes güçlüden yanadır. Sn Fatma Şahin de güçlü ve rakipsiz bir Belediye Başkanıdır. Ankara ayağı çok güçlüdür. Çalışkandır.

Beceriklidir. Sezar’ın hakkı Sezar’a Önümüzde ki dönem yine Gaziantep’in Belediye Başkanı olacak birisine hiç laf edilir mi?

Keşke, Sn Fatma Şahin, kimseden korkmadan, çıkıp projesine sahip çıksa ve Keşke, bazılarının dediği gibi " Yukarıdan talimat geldi ne yapalım" laflarının arkasına saklanılmasa idi. Tabii bu da onun bileceği bir şey. Bende bu görevi 10 sene yaptım. İmar ile ilgili asla bana bir talimat gelmedi

Bu konu da daha önce de yazmıştım. Tam küllenmişken, bu defa Ruhi Aytaç isimli bir gazeteci çıktı ve 22 Ağustos tarihinde ki yazısında Çimento Fabrikasının arazisinin imara açılmasıyla, Limak Holdinge " benim ' büyük bir menfaat sağladığımı yazdı.

Nasılsa, Asım Güzelbey okumaz, sesini çıkarmaz, nasıl olsa Türkiye’de de değil bende birilerine yaranırım mantığı ile Eee yeter artik Her şeyin bir sınırı, herkesin de bir sabrı var.

Sn Aytaç yıllardır bana çamur atar. Daha önce de Belediye de 2 milyon € kayıp para var dedi.

" Hemen savcılığa başvur o zaman ne duruyorsun"  dedim Cevap tıss Halen Sn savcılara ben ihbarda bulunuyorum. Sn Aytaç'a sorsunlar.

Neredeymiş bu para (?)

GASMEK’te yolsuzluk var dedi.

Gasmek, Sn Fatma Şahin döneminin projesinin Bizimle ilgisi yok dedim Yine tıs.

Oysa ben tasarruf olsun diye 10 yıl kırık makam koltuğunu tamir edip kullandım. Mercedes'e BMW ye değil ucuz yollu Citroen'e bindim O zaman yazmıştım yine aynısını söylüyorum. Artık, susan her iftiranızı sineye çeken Asım yok karşınızda.

Çünkü artık Sosyal Medya var ve on binlere ulaşıyorum. Sn Aytaç, bu defa yargı önünde hesaplaşacağız. Bakalım bu imar ne zaman yapılmış ve neymiş herkes öğrensin. 3 Avukat'a birden vekâlet verdim. Tabii, efendilerin de bundan rahatsız olacaklar ve belki de sana, artık, bu adama sataşmaktan vazgeç başımıza iş açıyorsun diyebilirler.

Bu ay sana LOLİPOP da göndermeyebilirler. Evdeki bulgurdan olma gibi bir şey Oysa biraz Şehrimizde ki saygın gazetecilerden ders alsan Ör Sn Özeksi, Sn. Murat Atay, Sn Aydın Akyürek, hatta duayen Sn Yusuf Ağar gibi. Ne kadar iyi olur.

Sana ilk söyleyecekleri, ,araştırmadan bir şey yazma olacaktır. Hem üzülme senden kazanacağım tazminatın tek kurusuna dokunmadan " Sokak Hayvanları Derneğine " bağışta bulunacağım. Sen bana çamur atmaya devam et Sokak Hayvanlarını Sevindir. Teşekkürler”

ESKİ POLİS MÜDÜRÜ: HESAPLAŞACAĞIZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili eski Başkanı Dr. Asım Güzelbey’in Facebook hesabından yaptığı açıklamaya yine Gaziantep’in eski İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz da manidar bir yorum yaparak, Gazeteci Ruhi Aytaç ile yargı önünde hesaplaşacağını belirtti. Yılmaz paylaşımında, “Benim için de dava aç başkan. Az bir işim kaldı. Onunla hesaplaşacağız. Bir de yularını tutanlarla....” ifadelerine yer verdi.

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü