USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gaziantep'te 13 yaşındaki kız dövüldü iddiası!

Gaziantep'te bir ilkokulda kavga eden arkadaşlarını ayırmak isterken 3 öğrenci tarafından dövüldüğü ileri sürülen Rabia K.'nın (13) babası Ercan K., kızını döven öğrenciler ile kendisine bilgi vermediğini iddia ettiği okul müdüründen şikayetçi o

Gaziantep'te 13 yaşındaki kız dövüldü iddiası!
19-05-2018 13:52
Google News

Gaziantep'te bir ilkokulda kavga eden arkadaşlarını ayırmak isterken 3 öğrenci tarafından dövüldüğü ileri sürülen Rabia K.'nın (13) babası Ercan K., kızını döven öğrenciler ile kendisine bilgi vermediğini iddia ettiği okul müdüründen şikayetçi oldu.

İddiaya göre olay, Şahinbey İlçesi 60'ncı Yıl Mahallesi Mahmut Fehime Ersoy İlkokulu'nda yaşandı. Okul öğrencilerinden Rabia K.,öğle saatlerinde derse girmeden önce okul yakınlarında kavga eden arkadaşlarını ayırmak isterken darp edildi. Aynı okuldaki öğrenciler tarafından dövülen Rabia K., durumu Okul Müdürüne anlattı. Eve geldiğinde kızının boynundaki çizikleri gören Ercan K., kızını doktora götürüp sağlık raporu aldıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gitti. Okul Müdürü ile kızını döven 3 öğrenci hakkında şikayetçi olan baba, öğrencilerin kızını dövmesine ve okul idaresi tarafından kendisine haber verilmemesine tepki gösterdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü