USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

MSB: 2 şehit 3 yaralımız var

Iğdır Valiliği, İdlib'de 1 askerin şehit olduğunu duyurdu. Gaziantep Valiliği, İdlib'de Sözleşmeli Er Enes Kaya'nın şehit olduğunu duyurmuştu.

MSB: 2 şehit 3 yaralımız var
05-03-2020 20:44
Google News

Iğdır Valiliği, İdlib'de 1 askerin şehit olduğunu duyurdu. Gaziantep Valiliği, İdlib'de Sözleşmeli Er Enes Kaya'nın şehit olduğunu duyurmuştu.

Iğdır Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, '' İlimiz Karakoyunlu ilçesi Koçkıran köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Fatih Kara İdlip'de şehit olmuştur. Şehidimizin defin yeri ve zamanı yarın netleşecektir. Milletimizin başı sağolsun'' ifadeleri kullanıldı.

MSB’DEN AÇIKLAMA

Bugün şehit olan iki askerle ilgili açıklama yapan MSB, rejimin saldırısında 3 askerin de yaralandığını duyurdu.

MSB’nin açıklaması şu şekilde:

Bahar Kalkanı bölgesinde bulunan unsurlarımıza rejim unsurları tarafından açılan ateş neticesinde, 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır.

Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir.

Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personellerimiz için acil şifalar dileriz.

 !#**h20615**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü