USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ali Sunal'dan iddialara yanıt: Bir yere gittiğimiz yok!

Show TV’de yayımlanan 'Güldür Güldür' programında iktidarın deprem yönetimini açık ve sert sözlerle eleştiren Ali Sunal, kovulduğuna dair iddiaları "Bir yere gittiğim yok, git diyen de yok" diyerek yalanladı.

Ali Sunal'dan iddialara yanıt: Bir yere gittiğimiz yok!
26-03-2023 11:14
26-03-2023 11:18
GAZİANTEP
Google News

Show TV’de yayımlanan 'Güldür Güldür' programında iktidarın deprem yönetimini açık ve sert sözlerle eleştiren Ali Sunal, kovulduğuna dair iddiaları "Bir yere gittiğim yok, git diyen de yok" diyerek yalanladı.

Komedi skeç programı Güldür Güldür'ün sunucusu Ali Sunal, üç hafta önce yayımlanan programda, iktidarın depremler öncesindeki ihmalleri ile sonrasındaki organizasyon ve koordinasyon yetersizliğini sert sözlerle eleştirmişti.

"Böyle bir felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip istifa etmemesi normal midir? Artık bu normale dönmeyeceğiz" diyen Sunal’ın konuşması büyük beğeni toplamıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Sunal’ın konuşmasına destek vermişti.

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'se Sunal’ı ve 'Güldür Güldür' ekibini hedef alarak, "Programın oyuncu kadrosunun büyük bölümü de zaten sol düşünceye mensup" demişti. Sunal'ın, yaptığı konuşmanın ardından Show TV'yle arasında sorun yaşandığı ve kovulduğu iddia edilmişti.

Ali Sunal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı. Bir yere gitmediğini söyleyen Sunal, yola devam ettiklerini belirtti:

"Efendim iyi pazarlar. Dün 'Güldür Güldür' kanalımız Show TV’de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü