Hani CHP Atatürk'ün partisiydi ?

Ramazan Sevinç

2 yıl önce

Hani CHP Atatürk'ün partisiydi ? Hani chp demokrat partiydi ?Hani chp özgürlükler partisiydi ?Hani chp Türkiye partisiydi ?

Kılıçtaroğlu, "...tarihimiz kirli..." dediKüreseller, T.C. sınırları içinde, T.C.'nin ana muhalefet partisi gn.bşk.'ına bunu söyletebildi !İşte bu kadarlar ! İşte o kadarlar !

hangi chp'li, kimin tarihi, hangi tarih, hangi kir, kimdir kirli,kirli tarih neresi, kirli tarih hangisi diye sorabildiniz ?

İşte bizim dediğimiz "partizanlık" budur !

Güya, özgür, vakur, bilgili, "koyun" olmayan, şahsiyetli,biatsız bireyler idiniz !

Güya,Atatürk'çü, milli, vatansever, bayraksever'ler,emparyalizm karşıtı idiniz !

Sorabildiniz mi ?Gık'ınız çıkabildi mi ?

Sizde, diğer tarikatlerdekiler gibi,diğer partilerdekiler gibi,sessiz sedasız, biatçı, günübirlikçi, çakma,emme basma taraftar olmak istemiyorsanız,

bizlerden önce sizler,siz chp'liler çıkıp sormalı idiniz, demeliydiniz ki,"ne diyorsun sen, söylediğini kulağın duyuyor mu ?"demediniz, diyemediniz !

çünkü, "güya" demokrasi uğruna imiş,narko terör bölücü kadın tüccarı örgütün,kravatlı temsilcilerinin Mv olması, partilerinin TBMM'ye girmesi için,gizlice, arka kapıdan kaç tane chp'li, o "yapıya" oy attı ?

O "yapıya" oy kullanan sözüm ona chp'lileri aranızda barındırmaya devam ettiniz bile !

Göremediniz mi, anlayamadınız mı,19 kişilik "çok özel" üst kurulun 18'inin,küresel, emparyallerin elemanı olarako kurulda, Kılıçtaroğlu'nun en yakın mesai grubu olarak yapılandırıldıklarını ?

Sakın !kimmiş onlar demeyin !18'inin de, yaptıklarını, söylediklerini, temas ettikleri küreselleri kanıtları ile ortaya sererim,eğer, vicdanlı iseniz yüzünüz kızarmaktan fırına döner !eğer vicdanlı değilseniz bile, boynunuz eğik dolaşırsınız bundan kelli !

Şimdi, tüm 6+1+1 masacılar ve mutabakat savunucularına !Anlamak çok mu zor ?Hadi, iktidar yapısı zaten küresellerle anlaşmalı olduğu için iktidar yapıldı da,Küresellerin,6+1-1 masaya, oturttukları partilerin gn.merkezlerini satın alıp almadıklarınıkendinize sordunuz mu ?

6+1+1'deki tüm partilerin gn.başkan danışmanlarının,partilerin birbirinden çok farlı kök, köken ve tabandan gelmelerine rağmen,neden, niye, niçin hep aynı 3-4 dernek, vakıf, enstitü üyesi, yöneticimi bağlantılısı olduklarını hiç sordunuz mu, kendinize ?

Anlayın artık 6+1+1'li partlerin tabanları, anlayın artık, tavanlarınız, gn.merkezleriniz sizi satmış mıdır acaba ?Eğer, sizde zaten bölücü, üniter devlet, Atatürk,Türk'lük karşıtı değildi iseniz içinizde...bu soruları aynada sorun kendinize !

Yinede, her şey için çok geç değil...Halâ yapılabilecek çok şeyler var...Yeter ki, aynanızın önüne geçin ve "...tarihimiz krli..." sözünün ne demek olduğunu düşünün !

Esen kal Yüce Türk Milletim

YAZARIN DİĞER YAZILARI