?>

Özgür Özel'den Akın Gürlek yorumu: Yarın sabah bu sabahtan daha zor olacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Akın Gürlek'in Adalet Bakanı olarak atanmasına ilişkin "Yarın sabah bu sabahtan daha zor bir sabah olacak. Buna kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Siyaset - 3 ay önce

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Akın Gürlek'in Adalet Bakanı olarak atanmasına ilişkin "Yarın sabah bu sabahtan daha zor bir sabah olacak. Buna kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Deniz Baykal için Ankara'da Devlet Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine katıldı. 

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Özel, Akın Gürlek'in Adalet Bakanı olarak atanmasına ilişkin de ilk kez değerlendirmelerde bulundu.

"Yarın sabah bu sabahtan daha zor bir sabah olacak. Buna kimsenin şüphesi olmasın" diyen Özel, hiçbir koşulda boyun eğmeyeceklerini vurguladı.

Özel şunları söyledi:

"Geçmişte siyasi bir görevde olan, sonra partiye operasyon yapmak için İstanbul'a cumhuriyet savcısı olarak görevlendirilen birisi bugünün ilk saatlerinde Adalet Bakanı olarak atanabilmiştir. İki siyasi görev arasında CHP'nin kurumsal kimliğine de saldıracak, İstanbul İl Kongresi'ni iptal edip oraya kayyum atayacak, o kayyumu hala görevde tutacak, bir yandan partinin tüm seçilmişlerine her fırsatta iftira kampanyaları olduğu üzerinden siyasi bir operasyon olduğu bilinen adli süreçleri yürütecek. Sonra da dönüp tekrar siyasi bir pozisyona oturacak. Bütün dünyanın gözünün içine bakıp da Türkiye hukuk devletidir' diyecekler. Bu büyük saldırının herhangi bir sabahındayız. Yarın sabah bu sabahtan daha zor olacak. Ama kimsenin şüphesi olmasın; bu ülkeyi işgalden kurtarıp Cumhuriyet ve demokrasi hediye edebilmiş bir partinin kararlılığı ve direnci bugünlere de damgasını vuracak. Teslim olmayacağız, boyun eğmeyeceğiz." 

Özel, sözlerini "Saldırıların bir umutsuzluk yaymasını bekleyenlere sadece 'Daha çok beklersiniz' diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, bu milletin bu ülkeyi ayağa kaldırma görevini vereceği güne kadar mücadelesini sürdürecektir" diyerek tamamladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Yonca Evcimik: Boşanınca zincirlerimden de boşaldım!

2026-02-08 00:23 - Magazin

Özgür Özel'den Erdoğan'a 'deprem turisti' yanıtı: Allah'tan da korkmuyor sizden de utanmıyor!

2026-02-06 15:58 - Siyaset

Özgür Özel'den Akın Gürlek yorumu: Yarın sabah bu sabahtan daha zor olacak

2026-02-11 11:18 - Siyaset

Buca Belediyesi'ne operasyon: 26 kişi adliyeye sevk edildi!

2026-02-09 00:18 - Asayiş

Dilek Kaya İmamoğlu'nun babası Fehmi Kaya: Üç tane evladım içeride...

2026-02-08 15:54 - Gündem

Paraguay Büyükelçisi Güneydoğulu Hububat ihracatçılarıyla buluştu

2026-02-09 00:00 - Ekonomi

Dilek İmamoğlu'nun kardeşi Ali Kaya tutuklandı!

2026-02-07 09:34 - Gündem

GTB Başkanı Mehmet Akıncı: Bakliyat üretimin temelidir

2026-02-10 00:00 - Tarım

İmamoğlu'nun koruması Bektaş Kamburoğlu gözaltına alındı!

2026-02-07 10:27 - Asayiş

Özgür Özel 'Mesut Özarslan' dosyasını açtı: İktidara bozuk tohum Mesut'la gidilmez!

2026-02-10 15:08 - Siyaset

İlgili Haberler

Erdoğan 'ırkçı faşist' dediği Burcu Köksal resmen AKP'ye katıldı!

17:20 - Siyaset

Özgür Özel: Ey Burcu hanım 2 yıl çabuk geçer...

15:27 - Siyaset

Arıkan: Türkiye 2026 sonbaharında bir baskın seçime hazırlanıyor

13:55 - Siyaset

CHP’den Burcu Köksal tepkisi: Halkın arasında nasıl dolaşacaksın?

06:51 - Siyaset

Burcu Köksal sessizliğini bozdu: AK Parti'ye katılıyorum...

06:49 - Siyaset

Günün Manşetleri

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen beraat etti

16:04 - Gündem

Bolu Belediyesi'ne jandarma operasyonu

13:49 - Gündem

CHP’den Burcu Köksal tepkisi: Halkın arasında nasıl dolaşacaksın?

06:51 - Siyaset

Burcu Köksal sessizliğini bozdu: AK Parti'ye katılıyorum...

06:49 - Siyaset

CHP’li Melih Meriç “Kadınlar Matinesi” programına katıldı

00:02 - Yerel