USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Uyarmayı bir borç biliyoruz...

16-02-2023

Uyarı borcumuz ama uyarıya rağmen silkinip kendine gelmeyeni kurtarmaya koşmak,

bir şeyler yapmak üzere yola çıkmayanları kurtarmaya koşmak ta, görevimiz değil.

Uyarılarla, silkinip kendine gelen, bir şeyler yapmak için arayışa girenlerle de, bir olmak, birlik olmak ta, #halkkürsüsü olarak görevimiz.

Çünkü,

#çareBüyükTürkBirlikBeraberliği için çalışıyoruz

Nasuh Mahruki'den Açık Mektup.

*********************

Değerli Dostlar.

Büyük acımızın üstüne bir Amerikan Uçak Gemisi ile yardım gelmesi doğru bir şey değil. 

Yardım böyle yapılmaz. 

Uçak Gemisi'nin çok farklı sembolik anlamları vardır.

Bizim şu anda samimiyete ihtiyacımız var, gösterişli ve amacı belirsiz mega askeri desteğe değil.

Cenaze evine silahla gelinmez Anadolu'da.

Bize yardıma gelen buranın örf ve adetine saygı duymalı, bir zahmet silahını bırakıp sadece Hastane gemileriyle gelmeli.

Kimsenin kimseye hava atacağı, gücünü göstereceği zamanlarda değiliz.

Yeteri kadar yardım yeter, abartmaya gerek yok. 

Bir ülkeye şartlar ne olursa olsun yabancı asker girmesi çok sakıncalıdır.

Ben kendi savaşçı içgüdülerimle sizleri uyarmayı bir borç bilirim.

2002'de tam şu anda yaşananlara ve bize benzeyen 1 senaryoda işgalci ülke tatbikatı yapan ülkeyi bugünlerde silahla yakınıma yaklaştırmam. 

Hele Yunanistan'ın son yıllarda bizzat ABD tarafından çok hızlı, aşırı ve orantısız bir destekle güçlendirilerek bir delilik yapmaya cüret edebilecek hale getirildiği bir zamanda işi şansa ancak salaklar bırakır ve belki de tarih sahnesinden ayrılır. 

Yunanistan harıl harıl Türkiye ile 48 saat sürecek çok şiddetli bir baskın savaşına hazırlanıyor, biz mal gibi seyrediyoruz.

Ne egemenlik haklarımızı ne Lozan’daki haklarımızı koruyabiliyoruz.

ABD araya girene kadar bize büyük hasar verip 12 mili gerçekleştirmeyi hedefliyorlar.

1-Yunanların önemli bir kısmı fanatik Türk düşmanıdır. Milli Marşları tamamen Türk nefreti üzerine yazılmıştır hala okulda çocuklar bunu okur.

2-Olası Türk-Yunan savaşı ağırlıklı hava savaşı olur, uçaklarını ilk kaldırıp stratejik hedefleri vuran karşı tarafı paralize edebilir.

3-Bu savaş, Kürdistan için Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen emperyalizmin Yunanistan’a 48 saat süre vermesi sayesinde olur. Türkiye misilleme yapacakken ABD savaşı elektronik savaş teknolojisiyle durdurur.

4-Atatürk Havalimanının pistlerini  AKP bu savaş için yıktırdı.

5-AKP’nin ülkemize doldurduğu milyonlarca Suriyeli, Pakistanlı, Afgan vb cihatçı riskiyle birlikte düşünün. Türkiye’de başlatılacak bir iç karışıklıkta Yunanistan da bir bahaneyle bu işe kalkışabilir.

6-Tarihsel düşmanlığın olan komşun sürekli silahlanıyorsa ciddiye alacaksın.

Ben; Milli Güvenlik Akademisi mezunuyum, kabul edilen ilk ve tek STK lideri olarak. 

Türk’ün gücünü tabi ki çok iyi biliyorum, Osmanlı’nın savaşçı Paşalarının soyundan geliyorum, 200 yıl önce Rumların Sakız’da şehit ettiği Kaptan-ı Derya Nasuhzade Ali Paşa’nın 5. kuşak torunuyum. 

TSK görüyordur, hazırdır diyenler, GKBna sorar mısınız, HUDUT NAMUSTUR bilerek binlerce yiğidimizi Vatan için sınırlarımızda feda etmişken, İran sınırından neden çekildiler de onbinlerce Afgan içeri sızabildi?

Bir de milyonlarca potansiyel yabancı savaşçı beka sorunu değil midir? 

Okuduğunu anlamayanlara ve AKP’nin, Ege Adalarının Yunanistan tarafından silahlandırılmasına göz yumması ihanetini perdelemeye çalışan aktrollere bazı cevaplar; 

1-Savaş en korkunç şeydir çünkü savaşta en önce insanlık ölür ve çoğu vahşileşir, gereksiz ve aşırı kan dökülür.

2-En doğrusu; Yurtta Barış, Dünyada Barıştır ve ne olursa olsun (milletin hayatı tehlikeye girmediği sürece) barışı korumaya çalışmaktan asla vaz geçilmemelidir.

3-Ancak Yunanistan Ege Adalarında 20 yıldır yasa dışı silahlanıyor ve Lozan’la ilgili, ‘Koşullar değişti artık Lozan geçerli değildir’ diyerek kendisi açısından süper tehlikeli bir oyun oynuyor. (ABD’nin ve Yunan fanatiklerin gazıyla) 

4- ABD Yunanistan’ı Ukrayna gibi gaza getiriyor ve şansını deniyor, başarabilirse Türkiye’yi hırpalamak, bir yenilgiyle ulusal onurunu zedelemek ve iç karışıklarla hem Kürdistan’ı kurdurmak hem de Ege’yi 12 mille komple Yunanistan’a bağlamak ve AKP iktidarının devamını sağlamak + + istiyor.

Çünkü sadece AKP ile bu hedeflerine ulaşabilir. Asıl hedef bölünmüş, zayıflamış ve gücünü yitirmiş, bu coğrafyada artık söz sahibi olamayan, kendi egemenlik haklarını bile koruyamayan bir Türkiye. (Genişletilmiş BOP) 

5-Olası bir Yunan saldırısında Türkiye’nin stratejisi Trakya’dan girmekti ancak bunu engellemek için ABD oraya kendisi yerleşti ve Dedeağaç’a muazzam yığınak yaptı. Belki Kozmik Oda ihanetinden öğrenmişlerdir ama o strateji çöktü, Trakya’dan kara harekatı bence artık yapılamaz. 

6-Savaş gibi süper ciddi konuyu hamasi laflarla sadece aptallar konuşur. Yunanistan’ı tükürükle boğarız, avcılarımız bile yeter, mahalleyi toplar yüzerek gideriz filan gayrı ciddidir ve çok tehlikelidir. Birbirimizi aldatmamalı, gaza getirmemeli, olan biteni görmeye çalışmalıyız. 

7- 48 saatte Yunanistan Türkiye’yi işgal edecek tabi ki demedim. Bu zaten ABD ile bile mümkün değil. Savaş eğer çıkarsa ağırlıklı hava savaşı olacak ve sadece 48 saat sürecek, baskında ağır hasar alan Türkiye tam ortalığı kasıp kavuracakken ABD her iki tarafı da durduracak dedim. Atan attığıyla, yiyen yediğiyle kalacak, o yüzden uyanık olmak ve buna fırsat vermemek çok önemli.

8-Yunanistan bunu sadece, AKP’nin ihanetiyle ülkemize doldurulan milyonlarca cihatçıyı içeride harekete geçirdikleri, Hatay’da, Urfa’da, büyük şehirlerde ve her yerde Suriyeli, + + Afgan ve Pakistanlı cihatçıların, PKK’nın da Güneydoğu’da bir kalkışma başlattığı süreçte uydurma bir bahaneyle yapabilir. Yani içerisi sığınmacılar üzerinden karıştırılırsa ve Türkiye büyük bir iç güvenlik sorunu yaşarsa Yunanistan’a çok dikkat edilmeli. 

9-Siyaseten ve ruhen bölünmüş, ekonomisi ağır yaralı, milli birlik ve beraberliği bozulmuş, yurttaşlarının büyük gelecek kaygısı olan, GKB’ıyken esir alındığı halde istifa etme onurunu bile gösterememiş liyakatsiz MSB tarafından yönetilen silahlı kuvvetlerimiz operasyonlarla + + zayıflatılmışken, kimsenin mevcut GKB’nın adını bile bilmediği, Devlette her mevkide ve makamda ağır ehliyet ve liyakat sorunu olan, tarımda, enerjide dışa bağımlılığı üst seviyede bir Türkiye bazılarının iştahını kabartabilir. 

10-Bu korkunç senaryoların gerçekleşmesi için en riskli zaman seçim zamanıdır. AKP’nin sandıkta kaybedeceği anlaşıldığı an düğmeye basılıp, önceden içeri sokulmuş milyonlarca cihatçı, PKK ve Yunanistan harekete geçirilebilir. 

11-Sadece uyanık olun, asla olmaz demeyin, seçim günü ve öncesi, sonrası günlerde her şeyin olabileceğini sakın aklınızdan çıkarmayın. Bu Türkiye’den intikamını almak ve Genişletilmiş Büyük Ortadoğu Projesi hedeflerine ulaşmak isteyen emperyalizmin tek ve son şansıdır. 

Ben bu kumarı oynayacakları ihtimalini ciddiye alıyorum ve hepimizin ciddiye alması gerektiğini düşünüyor ve öneriyorum çünkü nasıl olsa akacak kan kendilerinin değil Türk’ün, Kürt’ün, Suriyeli’nin, Afgan’ın, Pakistanlı’nın ve Yunan’ın kanı olacak.

Asla olmaz demeyin, ya olursa? 

Değerli Dostlar,

Bu yazdıklarım hakkında, Milli Güvenlik Kurulu eski Genel Sekreteri Em. Kurmay Albay Ümit Yalım’dan görüş istedim.

Yazdıklarını aynen paylaşıyorum, buyurun durumun ciddiyetini kendiniz görün ve iktidardan da, muhalefetten de, TSK’dan da önlem almalarını isteyin

Nasuh Mahruki

**************

Teşekkürler Nasuh Mahruki

Sağlıcakla Kal Yüce Türk Milleti'm...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?