USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TÜRK MEDYASI UYURKEN

30-04-2022

Çok yakından hepimizi ilgilendiren bir konu var arkadaşlar. Şu an bu konuyu makaleye döken ilk ve tek gazeteciyim.

Bizlere tüm Ulus Devletlere çok büyük esaret getirecek bir yasa hazırlandı ve imzaya açılmaya başlıyor. Adı "Dünya Sağlık yasası!" Şimdi bunda ne var demeyin. Güya halkları ve devletleri korumaya yönelik salgın hastalıkların ve pandemilerin bir daha yaşanmaması ve acil tedbirlerin el birliği ile alınmasını sağlayacak gibi duran bu yasanın arkasında Bill Gates ve Vakıfları Melinda Gates'in başkanı olduğu Gates vakfı var!

Olanları bir hatırlayalım. Coronavirüsü dendi, aşı çalışmaları başladı denildi. Halbuki hepsi çakma senaryo idi. İnsanlar öldü! Sevdiklerimizi kaybettik. Dünya tıp otoriteleri ikiye bölündü DSÖ fonlamasında olan tüm Türk hekimler aşıları destekledi. Tüm dünya ikiye bölündü. Aşı yanlısı olanlar ve aşı karşıtı olanlar diye. Aslında Bill Gates tanrı rolünü üstlendi. Elon Musk uzayı, Zukerberg ise yapay zekayı...

Dünyayı yeniden şekillendirmek için ve tek dünya düzeni devletini kurmak için ellerinden geleni arkalarında bırakmıyorlar.

İşte bu yeni hazırlanan Dünya Sağlık Yasası da buna dahildir arkadaşlar. Acı ama gerçek...

 

Kodu xn/52 b adlı bu yeni Dünya düzeni sağlık yasası Ulus devletleri köleleştirmek ve Ulusal egemenliklerini kontrol altına almaktan başka birşey değildir.

Daha dün sıcağı sıcağına bu dünya artığı örgüt ve yapıları 4 bin yeni virüs den bahsettiler. Yıllar öncesi ise bir başka gazetede makalemde şunu yazmıştım! "İnsanları yayacakları virüs bakteri ve pazazitler ile öldürecekler" demiştim.

Bu tür büyük organizasyon ve Emperyalist şeytani aklın süzgecinden geçen hiç birşey insanlığa fayda sağlamaz! Daha çok zarar getirir. Bizim Akp hükümetinin ise asla ve asla buraya bu yeni sağlık yasasına asla ve kata imza atmaması gereklidir.

Taktik şu, daha açık nasıl yazayım bilemedim! Virüs yay aşı diye sıvıları sat para kazan insanların bağışıklık sistemlerini boz! Ve öldür! Nokta! Bu Yeni Sağlık Yasası'na karşı çıkanları da, dünya sağlığını tehdit ediyor diye içeri at ve cezalandır! Corona'dan ders aldılar çünkü...

Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?