USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAHTE DOKTORLAR OLAYI 2

14-03-2022

Sosyal medya maalesef şu plandemi sürecinde sahte doktorlar ile doldu taştı. Bizlere doğru bilgiler aktaranları da oldu yalan yalnış bilgiler aktaranlar da sohbet odalarında...

Ancak işin rengi anlıyorum ki, değişik hal aldı. Deşeledikçe şüphelerim attı. Soru sorup kişiler ile ya da şüpheli gördüğüm şahıslar ile görüştükçe iş daha da çıkmaz bir hal aldı. DİP yapmaya karar verdim VİTAM ile çalışarak mesela Twitter'da öyle değişik enterasan olaylar dönüyor ki anlatamam.

Örneğin ABD'li subay olan ve kendisini hem istihbarat hem de doktor olarak tanıtanlar bile var. Şimdi basın olarak kamu yararı gözeterek soru sormak ve araştırma yapmak en tabii hakkımızdır.

Kendisini Opr. Dr. Kaan Karaman olarak tanıtan şahıs ve yakın ilişki içinde olduğu suç ortağı Mahir Öztürk... Kendisi İstanbullu hesabını kullanan sözüm ona sorgulama ve sorşturmama yalnış müdahale eden önleyici tavır alan ve beni yanıltan kişi Mahir Öztürk. Sonra hesabından beni engelleyip hakkımda asılsız ve mesnetsiz itibar suikastı yapan Mahir Öztürk...

Şimdi şunu öğrenmek istiyorum asıl,

1/Sayın Dr. Kaan Karaman, diplomanız var mı? Toplum sağlığı dolandırıcılığı yapmıyor iseniz veya diplomanız yok ise İzmir'de ne işle meşgulsünüz? Muayenehaneniz var mıdır? Bornova da??

2/Twitter sohbet odalarında şehit polis özel harekat polislerimiz hakkında nefret dolu sözler hakaret içeren dolu sözler sarf ettiniz mi? Şehit polislerimiz ile sorununuz nedir?

3/Sayın Kaan Karaman, ABD ordusunda isthbrt subayı albay olarak twitterda paylaştığınız o belgeler gerçek mi dır? O belgeler doğru ise emekli olduğunuzu beyaan etmiştiniz CIA adına casusluk faaliyetin demisiniz? Soruyorum! İzmir ve yüce Türk milleti adına soru soruyorum ve sizden cevap bekliyorum.

4/Kullandığınız telefon hattı sahibi Ankara'da ikamet eden İsmail Hakkı Rav'a ait çıkıyor bu adam kimdir?

Kendisi ABD büyükelçiliğinde mi çalışıyor?

İstanbullu hesabını kullanan şahıs Mahir Öztürk size gelince Erdoğan Tezcan isimli sahte isim kullandığınız doğrumu dur?

İstanbullu hesabını kullanarak twitterda ve sosyal medyada Cumhurbaşkanlığı'na ve Devlet büyüklerine karşı halkı sokağa inmeye çağırdığınız doğru mudur? Yetmez ama evet Ankara Çankaya Hoşdere caddesindeki işyerinizde kimler ile görüşüyorsunuz?

Tüm bu soruları sizlere soruyor ve araştırmacı soruşturmacı gazeteci olarak Türk kamuoyu adına vazifemi icra ediyorum cevap hakkı sizindir!

Esenlikler dilerim Sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?