USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ÖN TEKER nereye ARKA TEKER oraya!

12-03-2022
ÖN TEKER nereye giderse ARKA TEKER de oraya GİDER !
Bu başlık ve bu düşünce ile SORUYORUM !
Muhatabım, doğrudan doğruya NEBÂTÎ Beyefendidir.
Yani, cevabını beklediğim sualim Ekonomik işlerimizin bakanı olan Hazine ve Maliye Bakanı sayın Nurettin NEBATÎ’yedir.
Ve işte sualim şöyledir:
Memleketi KURTARACAK iddiasıyla kendinizin İCAD ettiği "YASTIK ALTI ALTINLAR PROCESİ"ne verecek Sizin ve aile efradınızın hiç mi ALTINI yoktu ki, bu güne kadar bu hususta sizden yana bir haber, bir resim falan göremedik ?
“Altınımız YOK” demeyin lütfen.
Çünki, hiç inandırıcı olamaz.
Zira, en azından bi kaç KİLO vardır mutlaka.
“VAR ama VERMİYORUZ” demeniz de çok kötü bir cevab olur ki, bunun AKIL DIŞI bi laf olduğu gayet açıktır ve muhakkak ki, azıcık AKLI olan bir insan bunu aklının ucundan bile geçirmiş olmayacaktır.
İşte bu itibarla, “Dur hele acele etme; vatandaş biraz versin de görelim; biz de sonra VERECEĞİZ” demek için mi bekliyorsunuz acaba ?
Aslında bu sorumun size hatırlatması ve sizi hareketlendirmesi gereken şey, sizin için çok güzel bir REKLAM aracı olacaktır.
Çünki, bir düşünün hele, NEBÂTÎ ailesi (BOŞ bile olsa) TORBALARDAKİ ALTINLARLA bir kuyumcu önünde çektirdikleri bir resim veya bi video görüntü ile ne kadar güzel bir REKLAM olur değil mi ?
Bence, işte öyle çok güzel olur.
“Bakın işte BURASI ÇOK ÖNEMLİ !”
KİTAP bile yazılacak kadar öylesine “ÖNEMLİ” ve EHEMMİYYETLİ kiii, taaa bundan evvelki DAMAT Beyefendiye kadar uzanmaktadır ve bu soruyu Ona da sormak zarureti hasıl olmaktadır.
Zira “AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI, gerçeği anlamak ve bulmak imkânsız hâle geldi” diyerek Bakanlık makamından AFVINI isteyen ve 2 senedir ortalıkta olmayan, görünmeyen ve SAĞLIĞINDAN bile haberdar olunmayan DAMAT Bakan ALBAYRAK Beyefendiye de sormak lazımdır diye düşünmekteyim.
Zira, 2 gün önce piyasaya çıkan ve “BURASI ÇOK ÖNEMLİ” deyu bi kitap bile yazmış oldu.
Ve tabii ki diğer BAKAN aile fertlerinin ve (ellerinde kollarında, boyunlarında, kulaklarında taşıdıkları ve de YASTIK altlarında sakladıkları ALTIN sahibi) AKePe’li BACILARIMIZIN ve onlara ZEVC olan zat-ı muhteremlerin de birazcık KOLYE, bilezik, yüzük ve SARI sarı LİRALARI vardır muhakkak.
Ve biliyoruz ki, (hele de ALTIN olursa) ÖN TEKER nereye GİDERSE, arka TEKER de ORAYA GİDER !
Onun içindir ki, pek sayın BAKAN’ımız ve AKePe’li büyüklerimiz ve ZEVC ve zevcileriniz, siz ÖN TEKER olarak ÖNDEN gidiniz ve ahâliyi de, sizi ARKANIZDAN takip etme şerefine eriştiriniz
Lütfen yanlış anlaşılmasın !
Benim niyetim, bu YASTIK ALTI ALTINLARIN CANLANDIRILMASI için AKLIMIN ALTINDA YATAN lafların CANLANDIRILMASI niyet ve isteğidir.
Başka bi niyet veya hele de MUHALİF bi manâ çıkarmaya çalışılmasın ve böyle yaparak benim KUSTÜRMEME sebeb olunmasın lütfen.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?