USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İSTİHBARAT DÜNYASINA BAKIŞ (6) İSRAİL GİZLİ SERVİSLERİ

17-12-2022

Mossad, bilinen adıdır. Bu örgütün yani HA-MOSSAD le MODİ'İN U-LE TAFKDİM MEYUHADİM ülkemizde bir tanesi hariç tüm tarikat ve şeyh ile cemaatlerini kuran büyüten ve yönetip yönlendirendir. Sayaret MASKAL adını taşıyan gizli bir birim ve Metsada adını taşıyan gizli bir sabotaj gücü de bulunmaktadır. Bunların isthbrt birimleri başta en büyük cemaat ve dinci radikal yapılanmalar ile ülkemizde faaliyet yürütmektedirler...

Mossad üyeleri piramit usülüne göre görev ve hiyerarşi düzendedir. Yeri gelirse matruşka olarak da strateji güderler... Bu üyelere Katsa ve ya sayan denir. İsrail için lobi faaliyeti yaparlar. isthbrt bilgi aktarımında bulunurlar. Mossad dünya genelinde en çok faaliyet yürüten gizli ve en tehlikeli örgüttür. Çoğu insan için İsrail küçük bir devlettir. Ancak unutmamak gerekir ki, isthrbt alanında bir çok devletin en üst çatı üyeleri İstihbrt sağlamak üzere buna ABD'de dahildir. Mossad ajanlarıdır.

Gelelim Tarikat ve dinci yapılanmalara... Gerçek dinimizi tüm güzelliklerinden arındırıp ucube ve ahlaktan yoksun hale getirilme çabası ülkemizde Mossad ajanı olan tarikat ve cemaat yapılanmaları ile gerçekleşmektedir. İsrail İsthbrtını Türkiye'ye sokan ŞHAİ adlı örgüt yapısı olmuştur. ŞHAİ açıklaması "sherutyediot"tur. İbranicede bilgi ve isthbrt anlamına gelir.

Kur'an-ı en çok okuyup onu analiz edenler ve şeriatçı dinci yapıları içinden çıkartan da bu örgüttür. Aslında müslümanlık ve islamiyet dini en akıllıca silaha dönüştürme taktiğini ve gücünü İsrail gizli servisi eli ile almaktadır. Sanırım konu anlaşıldı.

Yahudiler bizden daha çok gerçek man da Kur'an'ı okuyup anlamış ve analiz ederek kutsanmış ve vaad edilmiş topraklara ulaşmak için dinimizi bize silah olarak kullanmaya yüzyıllardır devam etmektedirler. 1Nisan 1951'de kurulan bu örgütün ilk başkanı Türkleri ve Türkiye'yi çok yakından tanıyan bilen ve bir Hahamın oğlu olan başkan Reuven Shiloah'dır. Kendisi Türkiye'de görev yapmış İsrail Büyükelçiliği'nde istasyon başkanlığını yürütmüş ve yeni yeni dandik üfürükden sözde gerçek dinimizi yaymak üzere birçok tarikat üretmiştir. Bunlardan bir tanesi bilinen ve tanınan Aczmendilerdir!..

Mareşal Fevzi Çakmak'ın o meşhur sözünü lütfen hatırlayınız, ''Türm cemaat ve Tarikatlar ve bunların oluşumları Emperyalistlerin ve İsrail'in içimizdeki karakollardır." Sözü herşeyi anlatıyor. Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz. Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?