USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İRAN'IN DERİNLERİ (4) PASDARAN İSTİHBARAT ÖRGÜTÜ

04-12-2022

Elimizdeki bilgiler üç istihbarat örgütü yani CIA. Mossad ve MI 6 örgütlerinin Pasdaran için tanımlama belgelerinden tanıyoruz ve deşifre ediyoruz. Buna göre İran'da toprak bütünlüğünü korumak siyasi bağımsızlığın korunması Molla rejiminin korunması silahlı kuvvetlere emanet edilir iken İran'da İslam devriminin korunması içinde Devrim muhafızlarına İran'da emanet edilen matruşka benzeri bir yapılanma bulunmakta. Bunun adına da çatı örgüt Pasdaran denilmektedir. 5 Mayıs 1979 Humeyni tarafın dan kurulmuştur. İslami yaşamı toplumun her katmanına göre İslami ahlak düzenine göre halkı şekillendirmeyi amaçlamıştır. Bizdeki SADAT ne ise İran'da Pasdaran da o dur!....

İçinde Askeri ve sivil güvenlik ve istihabrat birimleri oluşmuştur. Pasdaranın İstihbarat merkezi İran değil Türkiye'dir.  İran Büyük elçiliği merkez karargahlarıdır. 100 bin kişilik ortalama kara 30 bin deniz 40 bin de hava kuvvetleri personeli bulunmaktadır. İran Pasdaran örgütü radikal gördüğü muhalif herkesi kaçırıp sorgulayıp infaz etmesi ile ve asla yakalanamaması ile ün salmıştır. Ajanları ise İranlı Türkiye'de bulunan okuyan tıp ve sosyal dersler öğrencileridir.! Dünyanın engelişmiş istihbarat seceresine sahip olsa da Pasdaran örgütünün Mossad tarafından örgütün içine sızmış ajanları oldukça çoktur.

İran içinde ve Türkiye ile Suriye'de gönüllü kadrosu olan ve asgari Türk lirası ile her ay 60 bin TL maaş alan Basij adı ile gönüllü ajanları vardır. Tıpkı Sadat gibi!.. Amaçlarından bir tanesi ise sık sık sahaya çıkıp iktidar yanlısı politikaları tv ve sosyal medyadan yaymaktır. Algı ve dezenformasyon ile halkı yalan yalnış bilgi ile donatmak halkın kafasını bulandırtmaktır. İktidara güç pompalamaktır. Bakınız Pasdaran ile halk karşı karşıya asla gelmemesi için Türk basınında ilk kez buradan öğreneniyorsunuz 

Buraya dikkat ''Asura Tugayları'' adı verilen bir silahlı sivil ve asker polis karışımı karmaşık bir tugayda kurulmuştur. Asura Tugayları uyuşturucu ticareti, kaçakçılık ve insan kaçakçılığı ile nüfus ajanlığı ile uğraşmakta Türkiye'nin ne kadar düşmanı var ise onlar ile etkileşime geçerek onları finanse etmektedirler! İddia odur ki; geçmiş süreçte kurulan Osmanlı Ocaklarını da finanse eden Asura Tugaylarıdır! İçlerinde Türk milliyetçisi gözüken özel eğitimli mutlak Türkiye ile bağlantısı ve akrabalık ilşkisi bulunan ajanları mevcuttur!

Sınırlarımızdan Pkk ve YPG'yi de kışkırtmak ve insan ile göçmen kaçakçılığı yapmak, Afganistan Talibanını desteklemek ve Türkiye sınırını kontrol altında tutarak göçmenleri ve diğer askeri veya uyuşturucuyu Türkiye'ye sokmak onların görevleri arasındadır!

İran kadim devlettir. Ancak Türkiye'nin bölgesel güç ve kuvvetli olmasını istememektedir! Çıkar ilşkisi ile Türkiye ile dönem dönem yakınlaşır ya da uzaklaşır. Yarın Mossad ve israil örgütlerini sizlere açıklayacak ve yaklaşan seçime doğru dikkatinizi bambaşka yerlere çekmeye çalışacağım. Esenlikler diliyorum sevgili okurlarım! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?