USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Huuu DUYDUNUZ muuu ?

05-06-2022
Huuu DUYDUNUZ muuu ?
Tansu UÇURAN,(yeni bi) KILAVUZ olarak memleketin DÜMENİNE geçmiş !
“Halkıma VERECEKLERİM VAR” demiş !
OH beee, işte bu ahâli aha şimdi NECÂTA (erecek değil) ERDİ demektir.
NUREDDİN Bakan’ımızın tavsiyesi üzerine bakınca ve “GÖZLERİNDEKİ IŞILTIYI” görünce, oradaki ÇAKMAK-Çakmak yanan IŞIK ile neler yapabileceğini anlamış ve bu EKONOMİK SAVAŞTAN ZAFER ile çıkarak KURTULACAĞIMIZA, yani N. NEBÂTÎ sayesinde NECÂTÎ olacağımıza ve yani, SELÂMETE ereceğimize, cân ü yürekten inanmış ve MUTMAİN olmuş idim.
Ve de “NEBÂTÎ'den NECÂTÎ'ye ... !” diye (14.12.2021’de) yazıp MÜJDEYİ vermiştim.
Aha şimdi de şu aşağıdaki haberden haberdâr olunca “NECÂT” olma umudum çifte katlandı ve hem KAT’İLEŞTİ ve hemin de KESKİNLEŞTİ, kemikleşti.
Haber aynen şööle:
“TANSU ÇİLLER, yakın çevresi ile sohbetlerinde, EKONOMİ konusunda DÜMENİN arkasında ben VARIM. Maliye Bakanı Nureddin NEBATİ sık sık beni ziyaret ediyor ve fikirlerimi alıyor. Ankara’da ekonomi kurmaylarıyla yapılan toplantılara da katılıyorum” demiş.
“Dahası var!.. Bir ara, Tansu Çiller’in parti kurarak veya mevcut küçük partilerden birinin başına geçerek aktif siyasete soyunacağı konuşuluyordu. Hanımefendi, hevesinde hâlâ ısrarcıymış. Diyormuş ki; ‘PARTİ KURMA fikrinde ISRARLIYIM. BENİM HALKIMA VERECEKLERİM VAR.” (Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan’ın haberi)
Sizi bilmem, ama ben merak ve HAYECANLA bekliyorum ki, acaba, Tansu UÇURAN Çiller, HALKINA ne VERECEK ?
Mutlaka hayırlara vesile olacak şeyler VERECEKTİR.
İnşâALLAH ve maşâALLAH;
Ve de maâzALLAAAHHH !
Eveeettt, işte bööle memleketin son vaziyeti.
Yani, bu günden itibaren SIKINTIYI üzüntüyü falanı-filanı bir tarafı bırakalım hep beraber ve yani MİLLETÇE el ele tutuşup HALAY çekme hâline girelim !
Ne dersiniz ?
***
(Not: Tansu Uçuran Çiller hakkında daha önce yazdığım yazımı hatırlatma ve hafıza tazeleme bakımından yorum bölümünde bilgilerinize arz ediyorum.)
 
Huuuu DUYDUNUZ muuuu ?
 
UÇURAN familyasında sinirler bozuk, KABURGA gırık. Familyayı DERT DUTMUŞ !
 
Memleketimizin bir zamanlar çok “POPÜLER” olan sabık BAŞKANE’si
TANSU, yeniden “POPÜLER” oldu.
 
Kocası MERT’ten dayak yediği, KABURGASININ gırıldığı ve Mert’in Beyoğlu Asmalımescit’te sahibi olduğu 3 butik otelde her gün ZİNA yaptığı ve ALKOLİK olduğu iddiasıyla BOŞANMA davası açan ve bu davada 2 çocuğu için aylık 150 000 kendisi için de 150 000 olmak üzere toplam 300 000 lira aylık nafaka ve 5 milyon lira maddi, 5 milyon lira da manevi tazminat isteyen ZEYNEP Gelini, Sabık Başbakane TANSU, oturduğu evden dışarı ATTIRMIŞ.
 
Meğer, bunların oturduğu evde Oğul Mert, 1 Ocak 2020 tarihinde Anası Tansu ile bir KİRA sözleşmesi yapmış, amma ve lâkin o günden beri kira ÖDEMEMİŞ. Tansu da Mahkemeye gitmiş ve OĞLU Mert’i o evden ÇIKARTMA kararı almış.
 
Ve o ev, Gelin Zeynep evde yok iken, icra memurluğu tarafından derhal BOŞALTILMIŞ ve anahtarı da TANSU’ya verilmiş.
 
Gelin Zeynep gelmiş bi bakmış ki, “KAPI DUVAR”.
 
Yani, Gelin Zeynep iki çocuğu ile SOKAKTA KALMIŞ. (Gazete bööle yazıyoo)
 
Bir zamanlar İstanbul Bankası Genel Müdürü iken bu Bankayı UÇURAN ve o sıralarda TANSU ile evlendiği için, AŞK ile Tansu’nun ÇİLLER soyadını alan ÖZER UÇURAN ÇİLLER Bey, karısı Memleketimizin Başbakane’si olduktan sonra beraberce memleketi de UÇURMUŞLAR idi.
 
Bu görevi sırasında ; “Cenab-ı Allah’ı size emanet ediyorum” “Boğazlanan Kaymakam … “ “Bacınızın PITIĞI size feda olsun” “Belediye zabıtalarına; merhaba ASKER “ Gibi (fazlasına merak edenler Gogıl amcaya sorsun) çok "ÖZLÜ" ve ziyadesiyle "MANÂLI" sözler ederek kendisini göstermesini bilmiş ve "POPÜLARİTESİNİ" artırmakta pek maharet göstermiş idi.
 
Tam UNUTULMAYA başlanmışken; Bi kaç ay evvel, TANSU Hanım, Sayın Cumhurbaşkanımız ile yan yana resim çektirmiş ve yeniden “VİZYONA” girmiş idi.
 
Şimdi de yeniden BAŞROLE çıkmasını bildi. Vallahi helal olsun beyaa, kendini gündemde tutmasını biliyoo.
 
Bu hadisede benim dikkatimi çeken şey, Gelin Hanımın istediği NAFAKA ve TAZMİNAT miktarı.
 
Vay canınaaa sayın seyircileeerrr !? Demek ki, bunu ödeyebilecek mal ve paraya sahip bu UÇURAN familyası.
 
Bunu en iyi bilecek kişi Gelin Zeynep ki, bilmeseydi bu kadar yüksekten atar mıydı hiç ?
 
Neyse … “zenginin malı ZÜĞÜRDÜN çenesini yorarmış” derler. Ama, olsun ve YORSUN beyaa; zira, gayet canlı ve heyecanlı oluyoo.
 
Vallahi BAŞKA MEMLEKETTE YAŞAYAMAM !
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?