USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HEDEF BENİM!

30-03-2022

TV'lerin içinde sahanın tam ortasında, olayların görgü şahidi habercisi ve basının görünmeyen yüzü olarak yıllarımı bu mesleğe adadım. Aşk ile... Usta isimlerin yatiştirdiği, pişirttiği, yüreği depremler kuşağında yaşayan, vatanı için deliren, korkusuz, mert, dürüst adamıyım... Savaş Ay'dan İlk kadın savaş muhabirimiz Semiha Es'e, Ezoterik ve şifreler üzerine Epic eğitimlerimi de Aytunç Altundal ustalardan almışım! Her konuda vicdanımın sesini dinledim ben...

Vatanımın bölünmez bütünlüğü için mücadele ettim. Nice başarılara imza attım! 15 Temmuz kalkışmasında O'cu, bucu, demeden sahaya koştum. Urla'da askeri menteş kampından akın akın gelen Fetö vatan hainlerini durdurdum. Polis özel harekatımızla dipçikde yedim süngü de... Yaralandım sırt çantamdaki her zaman bulundurduğum ilk yardım malzemeleriyle oturdum yaralarını temizleyip, kendi kemdime katküt iplikle ve iğne ile yaralarını diktim! Ama o üsteğmen kılığındaki vatan haini teröristi de çok iyi benzettim... "Babayiğit" var amirim! Diyordu polis anonslarında benden bahseden ödül veya Gazilik peşinde koşmadım sineye çektim...

Emperyalistler ve dinci radikaller ile 1999 senesinden beri savaşım vardır. Deneyim tecrübem vardır... Korkum yoktur! Haber işi ciddi ve yürek ister! Ateşten gömlek giymek ister...! Araştırmacı, soruşturmacı, sorgulayıcı ve irdeleyici olmak kolay olmamıştır bu topraklar da!.. Varsın olmasın! Yılmak yoktur! Lüks araçlar içinde dolaşan Meslekdaşlarım vardır. Biz onlara "Yandaş Medya" deriz... Bizim ise tabanı bazen delik ayakkabılarımız vardır. Ancak şu var ki işte bu durum ahlaklı ve erdemli olmanın bir Mucizesidir!.. Susmak mı? Yazmak mı??? İşte bütün mesele budur!

Yarın 31 Mart 2022 ve benim CB Erdoğan'a karşı hakaret ve tehdit ettiğim iddiası ile davam vardır. CB makamı soruşturma izni vermişti önceden ve basın savcılığı, adliye ve polis arasında uzun süre mekik dokumuştum.

Ben asla bu suçu işlemedim! Devlet terbiyem buna müsade etmez! En ağır eleştiriyi dahi yapsam bu suçu işlemedim! Delilin sağlam vicdanım rahat! Moralim son derece yüksektir! Suç işleseydim korkardım! Suç işleseydim kaçardım! Ben namuslu şerefli bir vefat etmiş emekli öğretmen annenin tek evladıyım! Bana her zaman nasihatıdır! "Yaşamında haklı isen korkma dimdik dur! Asla boyun eğme! Kalemini dahi kırmaya kalkışanlara karşı başın her zaman dik olsun!" demiştir.

Babam yatalak ona ben bakıyorum biliyorsunuz! "Oğlum, sen su gibisin! Temiz berrak! Saf ve katışıksız! Senden zerre şüphem yoktur! Keşke ayağa kalkabilsemde o mahkeme başkanına iki çift sözüm olacaktır! Ama maalesef güçsüzüm takatsız bir adamım ben" demiştir! Ben Atatürk 'ün bir askeri Kuvvay-ı Milliye neferiyim! Kuvvay-i İnzibatiye olmak bu vatanda emperyalistler ile onların isteği doğrultusunda hizmet etmektir.

Kuvvay-i Milliye ruhunu yaşamış yutmuş ve öyle yetiştirilmiş bu vatanın öz evladıyım ben ! Son sözüm! Vatan sağolsun!

Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?