USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

DİB Başkanı Prof. Ali beye İTHÂFIMDIR !

11-08-2022
Bankanın emekli maaşı alanlara PROMOSYON adı altında verdiği paranın CÂİZ olmadığını (yani, DİN’imize UYMADIĞINI) söyleyen; DİB Başkanı Prof. Ali’nin yaptığı CAİZ işlerinden birini anlatan 2.6.2020 tarihli yazımı bilgilerinize arz ediyorum (bu yazımın başında bir yılda harcanan paranın, bu yılın ilk yarısında harcadığını da hatırlatayım):
“ŞAŞKINLARA ŞAŞKINIM !
BİLMEZLERE KIZGINIM !
Bazı kendini BİLMEZLER, gözünü bu milletin DİB’ine dikmişler;
bir yılda harcadığı paraları (12 KATRİLYON liracık kadar bi meblağı) kendilerine DERT edinmişler ve şööle demekteymişler:
“efendim, bunca para nerelere gidiyormuş, ne lüzumu varmış, bazı BAKANLIK bütçelerinden ve hatta 3-4 Bakanlığın toplamı bütçesinden daha fazla HARCAMA yapılıyormuş” falanmış filanmış …
Ve hatta bazı kendini bilmezler DİB’in KAPATILMASI gerektiğini bile açık açık dillendirmeye başlamış.
NEÛZÜBİLLLAAAHHH !
Burayı kapatak da ATEYİST mi olak ve DİNSİZ mi kalak !?
HafazanAlllaaahhh !
Her devirde çıkar bööle ŞAŞKINLAR ve kendini BİLMEZLER.
Ve bu BİLMEZLER, bu milletin DİB’inin, yani DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’nın ne yaptığının farkında olmayan BİLMEZLERDİR.
Bakın hele !
Elazığ’da 60 TRİLYON lira kadar bi para harcayarak yaptırdıkları KÜLLİYENİN, kapılarının camlarının JAPON malı olmasının yanı sıra BAHÇEYE dikilecek AĞAÇLARIN tamamının da İTHAL malı olması şartıyla İHALE açmış.
İşte İTHAL edilecek o ağaçlar:
12 adet HUŞ ağacı, 12 meşe PRAMİDİ, 14 TİJLİ süs armudu, 22 çitlenbik, 21 karaağaç, 20 TİJİ meşe, 30 sığla, 11 PİRAMİD mazı JUMBO, 5 ters sedir PENDULA, 10 LEYLANDİ jumbo, 17 PONPON LEYLANDİ, 8 OYA ağacı, 60 Toros Sedir, 43 ŞİPİRİLA ŞİMŞİR, 8 GLADİÇYA, 6 kırmızı yapraklı akağaç, 5 LALE ağacı, 2 salkım söğüt, 2 ters mavi sedir, 3 EKSTRA ithal gürgen JUMBO, 1 ters HUŞ YONGİ.
Bunu görünce kendi kendime, “hah, işte DİB, asli vazifesini göstermeyi ilan etme hazırlığına girdi” dedim ve bununla da DİB’in, CENNET’İn imar planlama hazırlıklarına giriştiğine ve bir bakıma da, bu işin MAKETİNİ yapmaya başladığına eyice kanaat getirdim.
Ancaaakkk, bunca İTHAL ağaç içerisinde, her derde DEVA olarak Hadis bile bulunan, MEKKE malı ACVE HURMA ağacı niçün yoktur ?
İşte ben de buna ŞAŞKINIM !
Belki bunu da DİB Başkanı ALİ Bey, bizzat kendisi Mekke'den getirecektir, kim bilir ?
Neyse, biraz bekliyek hele.
Eeeyyy, DİB’in ne yaptığının farkında olmayan, kendini BİLMEZLEERRR !
Ve heeeyyy GAFİLLEEERRR !
Adamlar, yani DİB’dekiler, bizim için ÖTE DÜNYA denilen yerin hazırlığını yapıyorlar.
Bu dünyadayken ve bu dünyadan taaa ÖTE DÜNYA denilen yeri hazırlamanın KOLAY olacağını mı sanıyorsunuz ?
Ve bunun BELEŞE mal edilebileceğini mi zannediyorsunuz ?
Çoookk ZOR ve çoookkk da MASRAFLI bi iş olduğunu görmüyor musunuz ?
Ve de belli ki, CENNET’in PARSELASYON planının en son ne zaman çıkarıldığını ve kim tarafından yapıldığını da bilmiyorsunuz.
Bakın ve öğrenin !
CENNETİN İMAR PLANI en son, bundan 250 sene kadar önce ERZURUMLU İBRAHİM HAKKI HAZRETLERİ tarafından yapılmıştı.
Bu ÂLİM, (halen her Müslüman’ın evinde Kur’an’ın yanında bulunan) MARİFETNÂME isimli kitabın yazarıdır. (1703 – 1780 yılları arasında yaşamıştır. Yazmadığı bir konu ve bilmediği bir ilim dalı kalmamıştır ve ayrıca CENNET’in, parselasyonunu ve İMÂR PLANINI da yapmıştır. Aynı şekilde CEHENNEM’in de bütün katlarını, katmanlarını, kimlerin oralara atılacağını anlatmıştır)
Bu CENNET planı, zamanımızda, 1/100 000 olarak kabul edilebilir. Yani çok kaba taslak, çok genel bir planlamadır. Ve bu hâliyle UYGULAMA imkânı yoktur. Bunun, önce 1/5 000’e indirilerek Nazım Plan haline getirilmesi ve daha sonra da 1/1000 ölçeğine indirmek suretiyle uygulanabilir hâle getirilmesi lazımdır. Yani yollar, köşkler, saraylar, oyun alanları, ibadet yerleri, spor sahaları, alış-veriş mekânları gibi çok teferruatlı bir şekilde tesbit edilmelidir.
HÛRİ- Gılman yapma-yaratma veya hazırlama işi (çok daha derin ve benim bilemediğim bi iştir ve) DİB’in de işi değildir.
DİB, sadece İMAR işleriyle ilgilidir.
Ben şimdi, Bizim DİB’in yapmakta olduğu işlerin ne kadar ZOR ve dolayısıyla da, bu işlerde çalıştırılacak İMAMLARIN seçiminin ve bunların yetiştirilmesinin çok MASRAFLI olacağını göstermiş olmak bakımından, işte bu ÂLİM Hazretlerinin CENNET için yaptığı 1/100 000 olarak kabul edilebilecek planını arz etmek istiyorum. Ama, bu konu uzun olduğu için buraya almıyorum.
Haaaa, şunu da söylemeliyim !
CEHENNEM hazırlığı da DİB tarafından yapılacaktır. Ancak, henüz CENNET işi bitmemiş ve hatta yeni başlanmış olduğu için CEHENNEM işi daha sonra ele alınacaktır.
GÖRDÜNÜZ müüüü ?
Ne kadar HASSAS ve ne kadar ZOR bi iş olduğunu ANLAYABİLDİNİZ miiii ?
Biraz şüpheliyim ya neyse …
Haydi şimdi de konuşun bakalım !
DİB çok para harcıyormuş, lüzumsuzmuş, KAPATILMALIYMIŞ falanmış filanmış ...
Yaa işte vaziyet aynen bööledir.
Ve bundan bööle de, ööle “MÜNAFIKLIK” etmekten vazgeçilmelidir.
Ne dersiniz, artık siz de benimle aynı fikirde misiniz ?”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?