USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bi FİKRİM GELDİ Arkadaşlar !

23-09-2022
Malıye işlerimize bakan sayın NEBATİ Bakan beyimiz, “Sizlerin DUASI ile enflasyonu yeneceğiz” dedi ya …
Aha 3 günden beri beni uyku tutmaz oldu.
Her türlü DUAYI ( ve hatta “Elin KURUSUN Ebu LEHEB …” BEDDUASINI bile) bilirim ama, ben SARHOŞ bi GÜNAHKÂR biriyim. Bu hâlimle DUA etsem tutmaz, egonomiye de heç bi faydası olmaz.
Aslında, bu DUA faslını ve faaliyetini CÜBBELİ Ahmet Mahmut (çok) ÜNLÜ ile Prof. NİHAT HATİPİTOĞLU hocaefendi ve onun gibilerine bırakmak lazımdır.
Değil mi ya efendim ? Biliyorsunuz ki CÜBBELİ Hoca efendi (Cehenem ateşinde bile yanmayan KEFEN vs. gibi) bi çok İCÂD sahibi olan çok böyük bi İSLÂM âlimidir ve milyon tane MÜRİDİ vardır.
Diğeri de koskocaaa bi âlim Prof. ve bi REKTÖR ve bi sürü öğrencisi olan ve her Ramazan ayında çektiği nutuklarda “AĞLAYAN KÜTÜK” Hadis-i Şerifi ve SIRAT KÖPRÜSÜ’nün şekli ile Cennet’te kim kiminle evlenecek, makatıma su kaçarsa orucum bozulur mu gibi çok mühim sorulara cevab vermekte ve milyonlarca dinleyici çekmektedir.
İşte bunlar (ve buna benzeyen diğer ÂLİM Müslümanlar) bu milyonlarca insanı da yüreklerine alaracak DUA etseler egonomimiz mutlaka düzelecektir.
Yani DUA işlerini bunlar gibi bi sürü DİN âlimlerimize havale etmek onların üzerlerine yıkmak icab etmektedir diye düşündüm amma ve lâkin;
Yine de bu işin dışında kalmak istemedim ve “ne de olsa memleket meselesidir dedim” ve gendi gendime bi FİKİR ürettim ve Dövlet Böyüklerimizin engin tecrübe ve bilgisine arz eylemek istedim.
Aha işte o FİKRİMİ sizin de dikkatinize arz eylemekteyim.
Belki hatırlarsınız;
Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, (22 Şubat 2018’de) “Vefatının 100. Yılında Ulu Hakan 2. ABDÜLHAMİT Han Konferansı’nda” aynen şunları söylemişti:
“GOOGLE'ı KULLANAN, ilk İCÂD eden Sultan ABDÜLHAMİD Han'dır. Gidemiyor, ulaşım imkanları yok, gitse sorun olacak payitahtta. Ne yapıyor; fotoğrafını çektiriyor, izliyor. Oradan bir şey üretiyor.
GOOGLE'ın İLK MÛCİDİ bu anlamda Sultan Abdülhamid Han'dır. Sultan Abdülhamid Han bir 10 yıl daha tahtta kalsaydı biz dünyanın en zengin devletiydik. Niye? Birinci Dünya Savaşı olacaktı ve girmeyecektik. Onlar parça parça olacaktı. Kendisi söylüyor … “
Adamcağız, yani ABDÜLHAMİD Han Amcamız, DIJ Güclerin de desteklediği 31 Mart Vak’ası denilen 1909’daki hadise ile tahtan indirilmiş ve bütün istikbalimiz söndürülmüştü.
Aha işte zurnanın ZIRT ettiği yere gelmiş bulunmaktayız ki, bundan sonrası bana gelen o FİKİRDİR!
Şu anda GOOGLE’ın sahibi her kim ise tesbit edelim ve bunu, o "KÂFİR" Herifin elinden alalım.
İşte belli ki, bu sistemin ilk MÛCİDİ olan Abdülhamid Han Hazretlerinin İCÂD ettiği bu şey HIRSIZLANMIŞTIR !
PATENT hakkı diye bi şey vardır yâhû !
Pekiii, buna karşı ne yapalım ?
Kuralım bi (UZAY Ajansı gibi) STRATEJİ Geliştirme Başkanlığı ve verelim her türlü yetkiyi ve etkiyi bu SOFUOĞLU Hocamızın eline, BOŞ OTURMASIN, bu söylediklerini isbat etmekle uğraşsın dursun ve de kurtarmış olsun EGONOMİMİZİ ve de memleketimizi.
Çünki, bir tek GOOLE sahibi olmak bile Türkiye kadar zengin olmak demektir.
Zira, heç bir ihracat derdi veya (şimdi memleketimizin başının belâsı olan) “Dış Ticaret Açığı” falan yoktur; heç bi ithalat endişesi de bulunmamaktadır.
Bütün kazancı oturduğu yerden aldığı TIKIR-tıkır, şıkır-şıkır KEŞ paradır.
Bence bu FİKİR, bütün ÂLİM Müslümanlarımızın, şeylerimizin, PROF. hocalarımızın ve bilumum MÜ’MİN gardaşlarımızın DUALARINDAN ve hatta hatta NEBATİ beyimizin uğraşlarından daha kesin ve eyi netice verecektir.
Ne dersiniz arkadaşlar, bana gelen bu FİKİR eyi bi FİKİR midir ?
Çok CİDDİYİM, lütfen GÜLMEYİN; memleket meselesidir yaav !
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?