USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ABD TÜRKİYE'Yİ İŞGAL EDER Mİ?

19-09-2022
Ne kadar cahilce bir soru değil mi? Yahu işgal ne demek? Zaten işgal edilmişiz. İşgal altında bir ülke için böyle bir soru sorulur mu? 33 tane ABD üssü var ülkemizde. Hem de modernize edilmiş en son silahlarla donatılmıştır. Hangi ülkede bizde olduğu kadar ABD üssü vardır acaba?
Peki kim izin verdi bu üslerin kurulmasına. Atatürk hariç, İnönü dahil, tüm masonik hükümetler Amerikan mandasını istiyorlardı zaten. Bunlar zaman içinde bu üsleri 33'e tamamladılar. Bu üsler sağcı veya solcu vatanseverlerin, milliyetçilerin yüzkarasıdır. Utanç vesikasıdır.
Altıncı filoyu taşlamakla övünen kuşak nerede? Neden sesleri çıkmıyor? Efendim ABD, Yunan adalarına silah yığıyormuş. Türkiye'yi işgal etmek için yığınak yapıyormuş. Rum tarafına  konulan ambargoyu kaldırmışmış...
Bu kadar yığınağa gerek yok efendim. ABD, 33 üssten teslim ol derse, ne yaparız? İşte sorun burada. Tam Bağımsız bir Türkiye istiyorsak, ABD'nin bu üslerini kapatmaya başlayalım, bakın Amerika ne kadar uslu, akıllı bir ülke olacaktır.
Akp hükümeti, örnek uyarı için ilk bir üssü kapatmalıdır. Tepkileri ölçmelidir. Ya ABD adam gibi olur, ya da tüm üsleri kapatılmalıdır. Bağımsız bir ülkede bu kadar yabancı askeri üssün bulunması, bağımsızlık sevdalısı idealistleri derinden üzmektedir.
Amerika'nın Türkiye'ye hasmane davranışını anlamak mümkün değildir. Hem Amerika ile müttefikiz, hem Birleşmiş Milletler'e üyeyiz, hem Nato'ya üyeyiz, hem Avrupa Birliği'ne üyelik için başvurumuz var, buna rağmen düşmanca muamele görüyoruz. Bu işte bir terslik var.
Türkiye biraz dik duruyor, bunu hazmedemiyorlar. Yarın Türkler güçlenirlerse başımıza bela olurlar diye korktukları için, hem müttefik gibi davranıyorlar, hem kuyumuzu kazıyorlar. Artık bu aldatmaca oyunundan vazgeçip kendimize yeni bir TÜRK BİRLİĞİ kurmalıyız. Türk Birliği kuruluncaya kadar bir süre Rusya ile çalışmayı sürdürmeliyiz. Bu arada ABD'nin kuyruğunu kıvırması için Türkiye derhal Şangay Beşlisi'ne de üye olmalıdır. Bekliyoruz, görmek istiyoruz...  
Not. Şangay demek, aynen Nato benzeri bir güvenlik teşkilatının kısaltılmış adıdır. Rusya ve Çin'in de üyesi olduğu Nato karşıtı bir güvenlik kuruluşudur.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?