USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

9 EYLÜL...

09-09-2023

Sizlere şimdi bambaşka bir 9 Eyĺül'den bahsedeceğim... Rekorsiye uğramış beyinlerin sisipus olmuş zihinlerin bitiş tarihidir 9 Eylül..! Çünkü 2023 senesindeyiz!.. Yunan evet denize döküldü. Emperyalizm yenildi!.. Ancak Türkiye üzerine oynanan oyunların kozmik tarihi de 9 Eylüldür!... Nasıl yani demeyin?..

9 Eylül bir vatanın kurtuluş savaşının en büyük zaferi, makùs talihini al aşağı ettiğı tarih değildir yalnızca... Mesela tüm tarikat ve ileri karakol olan ve emperyalizm ile siyonistlere çalışan tüm içimizdeki cemaat ve bileşen gurpları, tekke ve zaviyeleri, hep bir sonraki kurtuluş zaferi yıl dönümü olan 9 eylüllerde kurulmuştur ya da faalıyete gizli ellerce geçirilmişlerdir...

"Uyursan ölürsün!" sloganıda buradan bir başka 9 Eylül de doğmuştur! Nefes filmini hatırlayınız!.. Aslında 9 ve 5 rakamları hep döngüdür Göktengri çocukları ıçin!.. Mesela ulu önder saat 9'u 5 geçe vefat etmedi mi? 19 önemli ve önermelidir Türk ıçin kozmoz bilgi ve spüritüel mesaj ve anlamlar taşıŕ...

Ulu Önder Gazi Mareşal Atatürk dahi bir devlet adamıdır! Ve en büyük komutan ve liderdir! Çünkü, onun zeka gücüne dünyada blr başka lider henüz erişememiştir! (2023).... Kurtuluş savaşı tarihçesine bakınız hep saat 9'u 5 geçeye ait alınan kararlar ile 9 Eyĺül'ün yeniden Türklük adına doğum günüdür cosmos şöleninde!.. 9 uğurlu sayımızdır! Onu bile domra şarķısını önce çalıp değıştırip gelen tepkiler üzerine domranın bestecıi ve söz yazarı sanatçısna telif ödenme di mi?... Vs! Vs!..

Bir kez daha Anadolu topraklarının büyük zaferi olan 30 Ağustos başlangıcımız harekat masasında Atatürk ve silah arkadaşları eşliğinde saat 9'u beş geçe tüm sürprizleri olası tahmini en erken 9 Eylül olma dı mı?.... Atatürk tüm olasıllıklaŕı öngören ve zafere odaklı beyindi?..... Şanlı zaferimiz 9 Eylül kutlu olsun!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?