USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Yılmaz'dan, Yaprak ve Çakmak Mahallelerine ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, akşam saatlerinde ilçenin tarihi dokusuyla öne çıkan Yaprak ve Çakmak Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yılmaz'dan, Yaprak ve Çakmak Mahallelerine ziyaret
12-01-2026 00:00
13-01-2026 20:31
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, akşam saatlerinde ilçenin tarihi dokusuyla öne çıkan Yaprak ve Çakmak Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz, mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet etti, esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, beraberinde başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile kentin tarihi mahallerinden Yaprak ve Çakmak’ı gezdi. Cadde cadde gezerek iş yerlerini ziyaret eden Yılmaz, hayırlı işler temennisinde bulunurken, vatandaşlarla da birebir temas kurdu. Özellikle akşam saatlerinde artan hareketlilikte yapılan ziyaretler, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

“MASA BAŞINDA DEĞİL, SAHADA YÖNETİYORUZ”

Ziyaretler sırasında vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini not alan Yılmaz, Şehitkamil’i masa başından değil, sahada yönetme anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı. Yaprak ve Çakmak Mahallelerinin tarihi kimliğine dikkat çeken Yılmaz, bu bölgelerin hem kültürel miras hem de ticari hayat açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Bizim önceliğimiz, vatandaşımızın sesini doğrudan yerinde duymak. Esnafımızın, hemşehrilerimizin taleplerini birebir dinliyor, çözüm noktasında hızlı adımlar atıyoruz. Şehitkamil’i ortak akılla, birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

ŞEHİTKAMİL’DE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, benzer ziyaretlerin ilçe genelinde artarak devam edeceğini söyledi. Şehitkamil’de “gönül belediyeciliği” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Yılmaz, her mahallede vatandaşla iç içe olmaya, sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydetti.

TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

Esnaf ve vatandaşlar, taleplerini doğrudan Yılmaz’a iletti. İletilen konularla ilgili ilgili birimlere anında talimat veren Yılmaz, sorunların takipçisi olacaklarını belirtti.

Başkan Yılmaz’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye yönetiminin sahada olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü