USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Vali Ali Yerlikaya'dan, kandil mesajı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Ali Yerlikaya'dan, kandil mesajı
13-04-2018 19:53
Google News

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Miraç Kandili'nin mübarek üç aylar içerisinde en anlamlı günlerden biri olduğunu ifade eden Yerlikaya, mesajında şunları söyledi:

"İnancımızda rahmet ve mağfiret mevsimi ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek üç aylar içerisinde Miraç Kandili en anlamlı günlerden biridir.

İnsanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlikve beraberliğimizin pekiştiği Miraç; Peygamberimizin Yüce Mevla’nın yüksek huzuruna kabulü ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir. Peygamberimizin mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eden Miraç, biz Müslümanlar için manevi bir terfidir.

Gönüllerimizin müstesna bir coşkuyla dolduğu bu mübarek gecenin feyz ve bereketinden engüzel şekilde istifade etmeye, bizi birbirimize daha da yaklaştıracak tavırlar sergilemeye gayret etmeliyiz.

Bu mübarek günlerde yardıma muhtaç durumdaki kardeşlerimize yardım elimizi şefkatle uzatmalı, düşkünlerin yanlarında bulunmalı, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz.

Bu kutlu gecede edilen duaların, yapılan halisane ibadetlerin Allah katında makbul olması temennisiyle Gaziantepli hemşehrilerimin Miraç kandillerini kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum."

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü