USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Umut Yılmaz: Şehitkamil Belediyespor’u Gaziantepspor yapacağım

CHP Şehitkamil Belediye Başkanlığı seçimlerinde yüzde büyük fark atarak AKP’li Rıdvan Fadıloğlu dönemine son veren Umut Yılmaz, zafer kutlaması yaptı.

Umut Yılmaz: Şehitkamil Belediyespor’u Gaziantepspor yapacağım
02-04-2024 10:30
02-04-2024 20:07
GAZİANTEP
Google News

CHP Şehitkamil Belediye Başkanlığı seçimlerinde yüzde büyük fark atarak AKP’li Rıdvan Fadıloğlu dönemine son veren Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediyespor’u Gaziantepspor yapacağının sözünü verdi.

Umut Yılmaz'ın zafer kutlamasına partililer yoğun ilgi gösterdi. Kutlamalara CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, CHP  İl Başkanı Reis Reisoğlu, Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, meclis üyeleri, parti örgütü, vatandaşlar ve Gaziantepspor taraftarları katıldı.

Zafer kutlaması ve teşekkür konuşması için Gazianteplilerle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, “Bu zaferimizi Gaziantep'e yaymak istiyoruz. Partimiz adına çalışıp üreteceğiz. Şehitkamil özelinde Gaziantep’in her bir ferdi en iyi şartlarda hizmet görmek istiyor. Halk belediyeciliği Gaziantep'te iktidar olacak” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde büyük bir zafer elde etti. Kendisini destekleyenlere teşekkür etmek için yıkılan eski Şehitkamil Belediyesi binasının olduğu yerde Gazianteplilerle bir araya gelen Başkan Umut Yılmaz, yoğun ilgi gösterilen programda katılımcılarla birlikte zafer kutlaması yaptı.

Umut Yılmaz konuşmasına: “Şimdi ben her şeyden önce huzurlarınızda bana inanan önce Veli abiye, Veli Ağbaba’ya beni burada yalnız bırakmayan değerli abime, arkamda duran ve Umut sen bu seçim alacaksın. Ben seninleyim diyen abime, il başkanıma, milletvekillerime, teşkilatlarımıza ve size çok teşekkür ediyorum” diyerek başladı.

Yılmaz, “hiçbir zaman ötekileştirmeyeceğiz. Biz yıllardır, burada otuz yıl muhalefette kaldık ve ötekileştirildik” diyerek kimse bizden partizanlık istemesin dedi.

Yılmaz'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Biz bu yola çıkarken şunu söyledik. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi’yle olmayacağız dedik. Bizim için Cumhuriyet Halk Partisi ne ait ise AK Parti’de o dedik. AK Parti’nin yanına gittik. Sağ olsunlar aslanlar gibi bizim arkamızda durdular. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Sonra dedik ki yetmez.  Biz Umut İttifakı’nı kurmamız lazım dedik. MHP’nin yanına gittik. Ülkücüler bize sahip çıktı. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yetmez dedik. Biz Gönül İttifakı’na durmamız lazım dedik. DEM’e gittik. Evladınıza sahip çıktınız. Beni mahcup etmediniz. Değerli İl başkanıma, bana inanan milletvekillerime, sayın Hasan Öztürkmen’e, sayın Melih Meriç’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.

“BANA İNAN İNSANLARLA UMUT İTTİFAKI KURDUM”

Bana inanan insanlarla Umut İttifakı’nı kurdum. Bana İnan insanlar var.  AK Parti kabul ediyorum çok güçlü bir parti. Değerli belediye başkanları var. Ben buradan Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na on beş yıllık hizmet için çok teşekkür ediyorum. Bu memlekette taşı taş üstü koyan kim varsa başımızın tacıdır. Rıdvan abimize çok teşekkür ederiz. Biz bu yola çıkarken dedik ki biz Sadece Cumhuriyet Halk Partisi olarak çıkmak istemiyoruz. Biz Gönül İttifakı istiyoruz. Gönüllere girmek istiyoruz. Kapı kapı gezdik. Çalıştık. Gittiğimiz her yerde bizi bağrınıza bastınız. Beni hiçbir zaman ötekileştirmediniz. Bana AK Partilisi de sahip çıktı. Dem Partisi de, MHP’lisi de, herkes sahip çıktı. Allah siyaset yapmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Ben bugün çok mutluyum, çok gururluyum.

“BABAMIN GÖZÜNÜ KAPATTINIZ. HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bugün dertleşmek istiyorum.  Babam ilk belediyeyi kurduğunda bu depolama yerinde bir bina yaptı. Belediye sarayı yaptı. Buraya hep geldi, hep baktı. Çok çalıştı. Dokuz yaşındaydım o zaman. Çok uğraşmıştı. Hayali vardı. Ve bir gün partilisinin düğününden dönerken trafik kazası geçirdi ve vefat etti. Ama, ama babamın gözü açık gitti. Bakın ailem burada. Onlar da bilir. Babamın gözü açık gitti. Bugün babamın gözünü kapattınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

AK Partili kardeşlerim ben size çok teşekkür ediyorum. Bugün burada sadece Cumhuriyet Halk Partililer yok. Bugün burada Umuda inanan AK Partilisi de var, ülkücüsü de var. Bakın hiçbir zaman ötekileştirmeyeceğiz. Biz yıllardır burada otuz yıl muhalefette kaldık ve ötekileştirildik. Bana oy veren insanların önünde söz veriyorum. Bizim dönemimizde parti kayırmacılığı olmayacak. AK Partili ne ise Cumhuriyet Halk Partisi de o. Gaziantep şunu iyi bilsin. Gaziantep’i kimseye peşkeş çektirtmem kimseye. Bak bugün burada kameralar beni çekiyor. Tugay arazisini korumak benim namusumdur, namusum. Biz bu memleketi yeniden kuracağız arkadaşlar. Sakın ha bizden partizanlık beklemeyin arkadaşlar.

“ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR'U GAZİANTEPSPOR YAPACAĞIM”

Gaziantepspor ilk projem sizsiniz. Bakın burada Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları varken Gazantepspor Avrupa’da temsil ediliyordu, Avrupa’da. On tane belediye başkanı, 14 tane milletvekili, bir bakan Gazantepspor’a sahip çıkamadılar. Öldürdüler Gazantepspor’u. Şehitkamil Belediye Spor var. Şehitkamil Belediyespor’u Gaziantepspor yapacağım. Şehitkamil Belediyespor’u Gazantepspor’a dönüştürmek boynumun borcudur.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü