Ana içeriğe geç

Ümit Özdağ: Yerel seçim sonrası Türkiye erken seçime gidecek!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya'nın Alanya ilçesinde ziyaretlerde bulundu, partisinin seçim ofisi ile ilçe başkanlığını hizmete açtı.

FLAŞ
Ümit Özdağ: Yerel seçim sonrası Türkiye erken seçime gidecek!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya'nın Alanya ilçesinde ziyaretlerde bulundu, partisinin seçim ofisi ile ilçe başkanlığını hizmete açtı.

Özdağ, Zafer Partisi Alanya Belediye Başkan adayı Tahsin Biner ve ilçe başkanı Mustafa Bolat ile partisinin seçim ofisi ile ilçe başkanlığının açılışını gerçekleştirdi.

"Zafer Partisi, şu anda bütün kamuoyunun kabul ettiği gibi oyları en hızlı yükselen parti olmak durumunda. Bu oy yükselişi 31 Mart’a kadar devam edecek." diyen Özdağ, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SORU: Alanya’mızın yıllardan beri özlemle beklediği bir il hayalimiz var. Eğer iktidara gelirseniz Alanya’mızı il yapmaya söz veriyor musunuz?

CEVAP: 2028’de konuşalım bunu. Aslında 2028’e kalmayacak diye düşünüyorum. Daha önce gerçekleşecek. Erken Genel Seçime gidecek Türkiye çünkü bu seçimlerden sonra. Önce Anayasayı değiştirmeyi deneyecekler. Anayasanın ilk 3 maddesini değiştirmeyi, 66. Maddedeki Türklük kavramını değiştirmeyi deneyecekler. Erdoğan hızla buna doğru siyasetin rotasını çevirmeye çalışıyor. Hatırlayın, Devlet Bahçeli ‘seçimden sonra çok şey değişecek, inşallah Türkiye değişmez’ demişti. Bu bir ipucudur. Türkiye’nin değişmesine izin vermeyeceğiz.

Özdağ ve beraberindekiler, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi