USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AKP ve MHP'den CHP'ye katılım...

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Ankara İl Başkanlığınca düzenlenen üye katılım töreninde CHP’ye üye olan vatandaşların açıklamalarını paylaştı.

AKP ve MHP'den CHP'ye katılım...
10-06-2022 21:22
Google News

AKP ve MHP'den istifa edenler, CHP'ye katılarak parti rozetlerini Kemal Kılıçdaroğlu'ndan aldı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın "Sürtük" hakaretine tepki gösteren AKP'li kadın törende yaptığı konuşmada, "En sonunda cumhurbaşkanımızın bize söylediği, kadınlara hakaret etmesi bardaktaki son damlayı taşırdı. İstifa etmek istiyorum. Çok pişmanım. Hepinizden özür diliyorum. Şimdiye kadar da oy verip bu hallere düşürdüğümüz için özür diliyorum" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Bize katılın dedik, Türkiye’nin her yerinden katılımlar devam ediyor. Dünü bırakıp hep yarına bakacağız, bu güzel ülkeyi yeniden ayağa kaldıracağız” açıklamasıyla, CHP’ye üye olan vatandaşların açıklamalarını paylaştı.

 !#**v1724&pl=true**#! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; bugün CHP Genel Merkezi’nde, partisinin Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım töreninde yurttaşların kürsüdeki konuşmalarının yer aldığı videoyu paylaştı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında; “Bize katılın dedik, Türkiye’nin her yerinden katılımlar devam ediyor. Dünü bırakıp hep yarına bakacağız, bu güzel ülkeyi yeniden ayağa kaldıracağız” mesajını verdi.

''KADINLARA HAKARET ETMESİ BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU''

Videoda yurttaşların, “Üniversite yıllarından beri MHP’nin her safhasında yer aldım. Halen de aktif üyesiyim”, “Ben kaç senedir AK Parti’de üyeydim. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Çoluğumuz çocuğumuz çok mağdur durumda oluyor”, “Uzun yıllardan beri AK Parti üyesiyim. Başka hiçbir partiye oy vermedim. Vermeyi de düşünmüyordum”, “En sonunda Cumhurbaşkanımızın bize söylediği, kadınlara hakaret etmesi bardağa damlayan son damlayı taşırdı artık”, “Buramıza geldi, istemiyorum”, “Bizi yönetenler Osmanlı’nın son dönemleri misali zevk-ü sefa içerisinde yaşarken, halkı sefalet ve yoksulluk içerisinde bıraktılar” sözleri yer aldı.

""

Kılıçdaroğlu’nun ise videoda yer alan konuşması şöyle:

“Beraberiz, birlikteyiz, aynı dertleri paylaşıyoruz. Sevinçlerimizi de paylaşacağız. Çocuklarımızın daha güzel bir Türkiye’de yaşamasını isteyeceğiz. Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var. Bir dönüşüme ihtiyacı var. Ben size değişimi, dönüşümü, beraber yaşamayı vadediyorum. Beraber yaşayacağız, bütün güzellikleri birlikte paylaşacağız. Bütün hedefim bu. Bu hedefi gerçekleştireceğiz inşallah. Güzel bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Ankara İl Başkanlığınca düzenlenen üye katılım töreninde konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu, yeni üyelere parti rozeti taktı.

MHP ve AKP’den istifa edenler, son dönemlerde yaşanan sorunlara tepki göstererek CHP’ye katıldıklarını açıkladı.

"Resim"

“MHP’NİN TUTUM VE DAVRANIŞLARI HOŞUMA GİTMİYOR” DİYEREK PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

Uzun yıllardır MHP’de aktif görev aldığını belirten Musa Kaya, “Ziraat mühendisiym ancak şu anda nakliyecilik yapmaktayım. Üniversite yıllarından beri MHP'nin her safhasında yer aldım. Halen de aktif üyesiyim. Fakat son yıllarda MHP'nin tutum ve davranışları hiç hoşuma gitmemektedir. Ülkemizin ekonomik durumu ortadadır. Hak, hukuk, adalet kavramları ortadadır. Bu, daha önceki MHP'nin uyguladığı tavırlara, şu anda uyguladığı tavırlar hiç yakışmamaktadır. Mevcut iktidarın yanında yer almaktadır ve benim fikirlerimle ayrı düşmektedir. Bu sebeple MHP'den istifa ediyorum ve CHP saflarına katılıyorum. Sayın genel başkanımızın birleştirici bir tutum içerisinde olması, benim bu olayı gerçekleştirmemde birinci faktördür” şeklinde konuştu.

"Resim"

“HAKARET BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU, İSTİFA EDİYORUM”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sürtük” hakaretine kızdığını belirten AKP üyesi kadın, “En sonunda cumhurbaşkanımızın bize söylediği, kadınlara hakaret etmesi bardaktaki son damlayı taşırdı. İstifa etmek istiyorum. Çok pişmanım. Hepinizden özür diliyorum. Şimdiye kadar da oy verip bu hallere düşürdüğümüz için özür diliyorum” dedi.

"Resim"

“YANLIŞ YAPTIĞIMIZI ANLADIK”

Uzun yıllardan beri AKP üyesi olduğunu belirten vatandaş ise, “AKP'den başka hiçbir partiye oy vermedim. Vermeyi de düşünmüyordum. Ta ki 5 yıla kadar. Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar, laiklik ilkesinin yok edilmeye çalışılması, adam kayırmalar, hukuk sisteminin ve eğitim sisteminin çöküşü…Artık buramıza kadar geldi. Bu sistem yürüyemez oldu…Biz yanlış yaptığımızı anladık, CHP saflarına geçmeye karar verdik. Bizi yönetenler, Osmanlı'nın son dönemleri misali zevki sefa içerisinde yaşarken, halkı sefalet ve yoksulluk içerisinde bıraktılar. Bundan sonra halkın birleştirici gücü olan, hiçbir menfaat ve kendisinin gelirini düşünmeyen Sayın Kılıçdaroğlu'nun da izniyle CHP saflarına katılmak istiyorum. Huzurlarınızda AKP üyeliğinden istifa ediyorum” diye konuştu.

"Resim"

AKP ÜYESİ YAŞLI KADIN: ARTIK DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI

Birkaç senedir AKP üyesi olduğunu belirten yaşlı kadın da, “Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Çoluğumuz çocuğumuz çok mağdur durumda oluyor. Ben artık hiç kimseyi kırmadan AKP'den ayrılmak istiyorum” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü