Ana içeriğe geç

Son Dakika... Hamas, esir listesini İsrail’e teslim etti!

Son dakika gelişmesi... Hamas’tan üst düzey bir yetkili, bugün serbest bırakılacak esirlerin listesinin İsrail’e gönderildiğini açıkladı.

FLAŞ
Son Dakika... Hamas, esir listesini İsrail’e teslim etti!

İsrail ile Hamas arasında varılan ateşkes ve esir takası anlaşmasının yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Bugün TSİ 09.30’da yürürlüğe girmesi beklenen ancak Hamas’ın esir listesini teslim etmemesi nedeniyle ertelenen anlaşmada pürüzler ortadan kalktı.

ESİR LİSTESİ İSRAİL'E ULAŞTI

Hamas’tan üst düzey bir yetkili, bugün serbest bırakılacak esirlerin listesinin İsrail’e gönderildiğini açıkladı. İsrail medyası da bugün serbest bırakılacak esirlerin isimlerinin İsrail’e ulaştığını bildirdi. 

İSRAİL GAZZE’YE SALDIRDI

Hamas’a bağlı Gazze Sivil Savunma Kurumu, ateşkesin yürürlüğe girmemesini fırsat bilen İsrail’in sabah saatlerinde düzenlediği hava saldırılarında en az 8 Filistinlinin öldüğünü, 25 Filistinlinin de yaralandığını aktardı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle