USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Şehitkamil Belediyesi öğretmenleri unutmadı...

Şehitkamil Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenleri unutmadı. 

Şehitkamil Belediyesi öğretmenleri unutmadı...
24-11-2025 19:12
24-11-2025 19:14
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenleri unutmadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren hazırlıklarını tamamlayan belediye ekipleri, ilçe genelindeki okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenlere çiçek takdim etti.

Şehitkamil Belediyesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırladığı özel çalışma, vatandaşların ve eğitimcilerin takdirini topladı. İlçe genelinde gün boyunca devam eden ziyaretler, öğretmenlerin yüzünde tebessüm bırakarak günün anlamını büyüttü. Sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşayan öğretmenler, kendilerini hatırlayan ve bu özel günü anlamlı kılan belediye ekiplerine teşekkür etti.

ÖĞRETMENLERİN HAKKI ASLA ÖDENMEZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, öğretmenlik mesleğinin toplumun geleceğini inşa eden en değerli görevlerden biri olduğunu belirterek, “Bugün; fedakârlığı, sabrı, emeği ve gönül zenginliği ile geleceğimizin mimarlarını yetiştiren öğretmenlerimizin günü. Bizler, bir gün değil, yılın her günü öğretmenlerimizin kıymetini bilen bir anlayışa sahibiz. Onların hakkı asla ödenmez. Öğretmenimizin olduğu her yerde sevgi, emek, şefkat ve umut vardır. Bu duygularla ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha yürekten kutluyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü