USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ramazan Bayramınız kutlu olsun...

İslam alemi için birlik, beraberliğin sembolü Ramazan bayramı bu yıl cuma gününe denk geliyor.

Ramazan Bayramınız kutlu olsun...
20-04-2023 23:29
20-04-2023 23:38
GAZİANTEP
Google News

Bayram mesajları ve cuma mesajları, yarın idrak edilecek mübarek günler öncesinde araştırılmaya başlandı.

İslam alemi için birlik, beraberliğin sembolü Ramazan bayramı bu yıl cuma gününe denk geliyor. Vatandaşlar ise sevdiklerinin hem cuma hem de bayramını tebrik edebilmek için kullanabileceğini mesajlara odaklandı.

Bizde sizler için yakın çevrenizin hem cumasını hem de bayramını tebrik edebileceği mesajları derledik. Özellikle bayram günlerinde küs ve dargınların birbiriyle iletişime geçmesi, dinen büyük önem taşıyor.

Bu özel günde sizde gönderebileceğiniz anlamlı bayram ve cuma mesajlarıyla sevdiklerinizin yüzünde tebessüm oluşturabilirsiniz. İyi bayramlar ve hayırlı cumalar dilekleri gönüller arasında köprüler kurulmasına vesile olacak.

En güzel cuma ve bayram mesajları ile Ramazan bayramı sevincinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. SMS ile kısa ya da Whatsapp ile yeni resimli bayram mesajı göndererek sevdiklerinizin bayramını tebrik edebilir ve onlara "şeker bayramınız mübarek olsun" ve "iyi bayramlar" dileklerinizi iletebilirsiniz.

Bu yıl yaşanan afet dolayısıyla buruk geçecek olan Ramazan Bayramı, yardım ve kucaklaşmanın da bir göstergesi olacak. Sevgiliye, arkadaşa, eşe ve dosta kutlama sözleri göndermek için 2023 yılına özel en güzel Ramazan bayramı mesajları arasında resimsiz olan yazılı, dini, dualı, ayetli ve uzun pek çok seçenekten birini tercih edebilirsiniz.

İşte en güzel, anlamlı, resimli, kısa ve uzun Ramazan Bayramı kutlama mesajları:

CUMA VE BAYRAM MESAJLARI

Çılgınca esen rüzgar, kavurucu güneşli terleten günler, yıldızlarla dolu bir dünyadır bayramlar. Ramazan Bayramınız Mübarek, cuma günün hayırlı olsun...

Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel cuma gününde Ramazan Bayramınızı tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle...

Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı cumalar, mutlu bayramlar...

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Bayramınız ve Cumanız Mübarek Olsun.

Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır... Eller Allah'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir... Aklımda yüreğimde ve duamdasınız... Cumanız mübarek, bayramınız kutlu olsun.

Bu güzel iki günün feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Ramazan Bayramınız ve Cumanız mübarek olsun.

Bugün kulun dualarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Mübarek Ramazan Bayramınız ve Cumanız hayırlı olsun!.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Rabbimiz, dualarımızı kabul ettiği, günahlarımızı bağışladığı bu mübarek bayramda, hepimizin kalplerine sevgi, merhamet ve hoşgörü yerleştirsin. Cumanız mübarek bayramınız kutlu olsun.

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI 2023

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

Cenabı hak tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları kabul etsin. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.

Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Ramazan Bayramı'nın tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesini dilerim.

Ramazan Bayramı'nın sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.

Ramazan Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü