USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Özdağ’dan Semih Yalçın’a yanıt...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı silahlı saldırıyla ilgili Semih Yalçın’a yanıt verdi.

Özdağ’dan Semih Yalçın’a yanıt...
16-01-2021 16:26
Google News

 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı silahlı saldırıyla ilgili “Bu hareketin delisi çoktur, Talimat falan dinlemezler...” açıklaması yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a “Sırça köşklerde oturanlar başkasının evine taş atarken ‘delilerine’ çok güvenmesinler” yanıtı verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ dün kimliği belirsiz grup tarafından silahlı saldırıya uğradı. Özdağ, saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada MHP lideri Devlet Bahçeli ile eski açıklamalarına dikkat çekti. Özdağ, Bahçeli ile ilgili attığı tweetleri tekrar paylaşarak “Bu tweetlerin bedeli ödenmiştir” dedi. 

MHP  Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise saldırı hakkında “Bu hareketin delisi çoktur talimat falan dinlemezler... Bakın biz 80 öncesinin içinden geldik. Saldırı, şiddet bunları bizzat yaşamış ve çok acılar çekmiş insanlarız. Şiddet kesinlikle yanlış ve gayrimeşru bir yöntem. Bırakın böyle bir saldırının arkasında olmayı tamamen bu saldırının karşısındayım... Ben çok sert mücadele ederim ama sosyal medya üzerinden mesajlarla ya da gerekiyorsa mahkemede hakkımı ararım ve hesap sorarım. Biz kalemle ve dil ile mücadele ederiz. Şiddetle bizim işimiz olamaz. Ama 6 milyon oy almış bir lidere haksızca saldırana da en ağır sözlerle cevabını veririm” ifadelerini kullandı. 

Özdağ, Yalçın’a Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla yanıt verdi: 

“Camdan evlerde, sırça köşklerde oturanlar başkasının evine taş atarken “delilerine” çok güvenmesinler. Zira bir akıllı bin delinin hakkından gelir. Siz herkese herşeyi diyecekseniz ama başkaları size hep temenna mı sunacak? Hayırdır sn. devletlular! siz ağa mısınız bey misiniz?”

""

 !#**h27208**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü