Ana içeriğe geç

Müsavat Dervişoğlu salona Volkan Konak'ın şarkısıyla giriş yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısına katıldı. Dervişoğlu, grup toplantı salonuna 58 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Volkan Konak'ın Yarim Yarim şarkısıyla giriş yaptı.

FLAŞ
Müsavat Dervişoğlu salona Volkan Konak'ın şarkısıyla giriş yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısına katıldı. Dervişoğlu, grup toplantı salonuna 58 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Volkan Konak'ın Yarim Yarim şarkısıyla giriş yaptı.

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'ye yeniden katıldı. Dervişoğlu, İYİ Parti’ye dönen Yüksel Arslan'a: “Zaten hiç ayrılmamıştı o nedenle 'hoş geldin' demeyeceğim” “Rozet de takmayacağım, yakasında rozetiyle geldi” dedi.

​Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, 21 Aralık 2023 tarihinde İYİ Parti'den istifa etmişti. İstifasının temel nedeni, İYİ Parti'nin 2024 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı desteklememe kararıydı. Arslan, partisinin Ankara'da iş birliği yapmama kararını doğru bulmadığını belirtmiş ve Mansur Yavaş'ı desteklemeyi "vefakârlığın yanı sıra insani, vicdani ve ahlaki bir sorumluluk" olarak gördüğünü ifade etmişti.

Ayrıca, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, isim vermeden Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek "korktular" şeklindeki ifadeleri de Arslan'ın istifa kararında etkili olmuştu. Arslan, Mansur Yavaş'ı çocukluğundan beri tanıdığını belirterek, onun "çatal yürekli" olduğunu ve "bırakın korkak olmayı" şeklinde savunmuştu.

KOLTUK SAYISI YÜKSELDİ

Arslan’ın katılımıyla İYİ Parti'nin milletvekili sayısı da 29’a yükseldi. Dervişoğlu, daha sonra grup toplantısında konuşma yaptı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle