USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MHP'li Feti Yıldız'dan Özgür Özel'e "ölüm" mesajı

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli'ye verdiği yanıt üzerine tepki çeken ifadeler kullandı.

MHP'li Feti Yıldız'dan Özgür Özel'e "ölüm" mesajı
11-04-2024 20:25
11-04-2024 20:28
GAZİANTEP
Google News

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli'ye verdiği yanıt üzerine tepki çeken ifadeler kullandı. Yıldız, "İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler" dedi.

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP lideri Özgür Özel’in Bahçeli’ye verdiği yanıt üzerine Şeyh Edebali’nin ‘ölüm’ mesajı veren sözünü hatırlattı: “İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler.”

MHP’li Yıldız, X hesabından yaptığı paylaşımla Özel‘i hedef aldı.

Özel’in Manisa’da bayram namazının ardından yaptığı konuşmaya göndermede bulunan Yıldız, “Bayram sabahı Hatuniye Camii önünde, iyice ucuzlamış taklit tavırlarına kimse inanmadı. CHP’nin Muvakkat Genel Başkanı Özgür Özel’in Allah’ı, Kur’an-ı Kerim’i, Peygamberimizi ve güzel ahlakını öğrenen minik yavrularımıza karşı içindekileri kusması henüz unutulmadı” dedi.

Yıldız, sözlerinin sonunda da ‘ölüm’ mesajı verdi: “İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler.” 

Yıldız’ın paylaşımı şu şekilde:

  • Terör örgütü uzantılarıyla iç içe geçmiş olanlar, her fırsatta ahlaken sapkınları savunanlar, Türk Milletinin tarihsel haklarıyla çatışanlar, Türk düşmanlarıyla silah çatanlar, dün ne ise bugün de odur.
  • CHP’nin Muvakkat Genel Başkanı Özgür Özel’in Allah’ı, Kur’an-ı Kerimi, Peygamberimizi ve güzel ahlakını öğrenen minik yavrularımıza karşı içindekileri kusması henüz unutulmadı.
  • İnsanın göstereceği en erdemli davranış edeptir. Bayram sabahı Hatuniye Cami önünde iyice ucuzlamış taklit tavırlarına kimse inanmadı.
  • 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetimi yetkisini aldınız da biz mi görmüyoruz? Belediyelerin yapacağı işler yasa ile bellidir. İmar, su ve kanalizasyon, ulaşım gibi kentsel alt yapı, çevre sağlığı, temizlik ve katı atık, zabıta, itfaiye, acil yardım, kurtarma ve ambulans, şehir içi trafik, defin ve mezarlıklar, ağaçlandırma, park ve yeşil alanlar kazandırmak, nikah kıymak v.s. gibi görevler…. Elbette önemli…
  • 31 Mart Seçim sonuçlarını, oy verme motivasyonlarını, beklentileri, seçmen davranışlarını, açık ve gizli işbirliklerini ilçe ilçe, il il inceliyoruz. Kısa bir süre sonra rapor haline getirip Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’e sunacağız.
  • Muvakkat Genel Başkan, Osmanlı Türk Devleti’nin manevi kurucusu Şeyh Edebali öğütünü hatırlatayım, ‘İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler.’

CHP’den ilk tepki

MHP’li Yıldız’a ilk tepki CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre‘den geldi: “Bahçeli’nin sandığı hedef alan dilinden daha kötüsü olamaz derken yardımcısından daha kötüsü geldi. Siz genel başkanımız Özgür Özel’i hiç tanımamışsınız. Sizden de kirli dilinizden de korkup bir adım geri atacağını düşünüyorsanız fena halde yanıldığınızı yakında göreceksiniz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 425

The include file 'json/puan_55605_0_1.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü