USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Meriç’ten huzurevine anlamlı ziyaret

Haftanın her günü toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelen CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Meriç’ten huzurevine anlamlı ziyaret
26-08-2023 07:43
26-08-2023 17:57
GAZİANTEP
Google News

Meriç’ten huzurevine anlamlı ziyaret

Haftanın her günü toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelen CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Meriç, “Bizi var eden ve yetiştiren çınarlarımızla onur duyuyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Bir gün değil, her gün kalbimizdesiniz. Sizleri çok seviyoruz.” dedi.

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden CHP Milletvekili Meriç, sevinç ve güler yüzle karşılandı. Huzurevi sakinlerine minik hediyeler takdim eden Meriç, talep ve önerileri dinledi, çınarlarla sohbet etti. Meriç’e huzurevi müdürü Özcan Kaymaz ve çalışanları eşlik etti.

“GÖLGENİZDE YAŞIYORUZ”

MERİÇ “Bizi var eden ve yetiştiren çınarlarımızla onur duyuyor sahip çıkıyoruz. Onların huzuru ve mutluluğu bizler için her şeyden önemli. Çünkü biz gücümüzü geçmişimizden alıyoruz ve bu sayede yarınlara daha umutla bakıyoruz. Yaşam tecrübelerini, sevgilerini devraldığımız büyüklerimizin gölgesindeyiz. Büyüklerimiz; hafızalarıyla tarihimiz, tecrübeleriyle geleceğimizdir. Sadece bugün değil her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü